JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam!
Witamy witamy
Miło poznać, kolejnego Złośnika z Podkarpacia
-
Witam!
Witaj
Tico jeżdżę od 2002
roku (zielony SX, rocznik 97, obecny przebieg 160 tys). W minioną środę po bliskim
spotkaniu z hakiem holowniczym jakiegoś dostawczaka (koleś wycofał mi prosto w przód
:zly:)Współczuje
kupiłem kolejne Tico na czas czekania na odszkodowanie i naprawy (też
zielony SX z roku 97, przebieg 117 tys.)Niech służy bezawaryjnie
Forum czytam od już
paru tygodni i dziękuję wszystkim którzy się tu udzielają za masę cennych
informacji.Widzę że na podkarpaciu jest wysyp użytkowników Tico rejestrujących się na zlosnikiu
Trzeba będzie za jakiś czas znów zorganizować spota i poznać "nowych" -
Witamy witamy ok
Miło poznać, kolejnego Złośnika z Podkarpacia spokoDzięki, spotkamy się na kolejnym spocie w Rzeszowie.
Współczuje
Dzięki. Ten tylko nie ma kolizji kto nie jeździ. Na szczęście uszkodzenia nie są duże, do wymiany zderzak i pas przedni, chłodnica ocalała. Mam nadzieję, że ubezpieczyciel nie zrobi z tego szkody całkowitej.
Niech służy bezawaryjnie
Drugie Tico kupione jest z myślą że za 2 tygodnie pójdzie w dobre ręce - będzie więc służyć bezawaryjnie nowemu właścicielowi. Dzięki temu że na jakiś czas się przesiadłem mam porównanie i widzę jakie usterki trzeba będzie poprawić w pierwszym Tico, a jakie tu
Widzę że na podkarpaciu jest wysyp użytkowników Tico rejestrujących się na zlosnikiu
Trzeba będzie za jakiś czas znów zorganizować spota i poznać "nowych"Pewnie że tak, mam nadzieję że kolejny spot w Rzeszowie już niedługo.
-
Pewnie że tak, mam
nadzieję że kolejny spot w Rzeszowie już niedługo.Pewnie w październiku ale o tym za jakiś czas w odpowiednim wątku
-
Witam serdecznie! Przed napisaniem wiadomości powitalnej napisałem już kilka postów odnośnie Tico, gdyż nie byłem jeszcze pewien, czy zostanę takiego autka właścicielem:) Dzisiaj wszystko się wyjaśniło i mogę już o sobie powiedzieć, że jestem użytkownikiem Tikusia i jest to mój pierwszy samochód. Autko jest z 98 r., ma 91 tys. km przebiegu (narazie), jestem jego drugim właścicielem (pierwszym była kobieta). Niestety, nie dysponuję jeszcze jego zdjęciem, ale mogę powiedzieć, że jest koloru turkusowego.
Ja sam mam 27 lat, prawo jazdy od roku, a mieszkam w Białej Podlaskiej.
-
Witaj,
Tikusia i jest to mój pierwszy samochód. Autko jest z 98 r., ma 91 tys. km przebiegu
Mój był z tego rocznika i sobie chwaliłem.
Ja sam mam 27 lat,
prawo jazdy od roku, a mieszkam w Białej Podlaskiej.Jakbyś jeszcze wrzucił te dane do profilu, to już by było "piknie"
-
Witam serdecznie!
---ciach---No i oto chodziło
-
Witam serdecznie!
Witam
Szerokości -
Witam serdecznie!
Witam Mam nadzieje, ze zakup udany Zapraszamy do czestego i owocnego udzielania sie na forum
-
To i ja się przywitam..mój zakup to Tico SX 97r przebieg 132tys - trochę był rdzawy jak chyba każdy, ale już sam zakonserwowałem przed zimą i jest nieźle . Teraz pozostaje radość z jazdy . Jeszcze raz cześć
-
To i ja się
przywitam..mój zakup to Tico SX 97r przebieg 132tys - trochę był rdzawy jak chyba
każdy, ale już sam zakonserwowałem przed zimą i jest nieźle . Teraz pozostaje
radość z jazdy . Jeszcze raz cześćWitamy
-
To i ja się
przywitam..Witam witam
Jeszcze raz cześć
Cześć
-
Witam!
Jestem Maciek, mam 22 lata, pochodzę z Oświęcimia. Właścicielem Tico stałem się w sierpniu tego roku i jest to mój pierwszy własny samochód. Jestem bardzo zadowolony z mojego samochodziku:) Na forum zarejestrowałem się już kilka tygodni temu i od tego czasu, w wolnych chwilach, zajmuję się jego lekturą. Zanim tutaj trafiłem, miałem do czynienia z Daewoo Espero, które należało do mojej dziewczyny, a którego ja byłem regularnym użytkownikiem. Przez ponad rok byłem też aktywnym członkiem Polskiego Klubu Espero. Był to świetny samochód, lecz został sprzedany... i wtedy kupiłem Tico, czego nie żałuję:)Pozdrawiam,
waisss -
Witam!
Jestem Maciek, mam
22 lata, pochodzę z Oświęcimia. Właścicielem Tico stałem się w sierpniu tego roku i
jest to mój pierwszy własny samochód. Jestem bardzo zadowolony z mojego
samochodziku:)Witam i bezawaryjnej jazdy życzę
Pozdrawiam,
waisssPzdr
-
Witam!
Jestem Maciek, mam
22 lata, pochodzę z Oświęcimia.Witaj
i wtedy kupiłem
Tico, czego nie żałuję:)I nie pożałujesz, jeśli dobrze trafiłeś
Pozdrawiam,
waisssRównież
-
Myślę, że dobrze trafiłem:) Egzemplarz wizualnie jest w stanie wzorowym, jak na te lata (rocznik 98). Natomiast od strony technicznej jedynym problemem są hamulce Silnik pracuje bezproblemowo:)
-
Myślę, że dobrze
trafiłem:) Egzemplarz wizualnie jest w stanie wzorowym, jak na te lata (rocznik 98).
Natomiast od strony technicznej jedynym problemem są hamulce Silnik pracuje
bezproblemowo:)Fajnie, że dobrze
Swoim bolidem możesz się tu pochwalić, jeśli dysponujesz fotkami KLIK
-
Witam serdecznie!
Niedawno postanowiłem zarejestrować się na forum, wcześniej często google kierowało mnie do tej stronki przy okazji szukania czegoś w temacie Tico. Jestem młodym kierowcą zacnego autka jakim jest Tico, które otrzymałem we władanie po tym jak tato kupił nowe, większe auto rodzinne. Mam na imię Adam, mam 19 lat i jestem z Głuchowa (woj. podkarpackie). Lubię coś pogrzebać przy aucie, a Tico świetnie się do tego nadaje. Witam wszystkich forumowiczów i myślę, że będzie się nam miło koegzystowało na zlosnikiu.Pozdrawiam Adam!
-
Witamy, witamy i do zobaczenia na spocie!
-
Witam serdecznie!
Witam kolejnego ziomka z Podkarpacia
Lubię coś pogrzebać przy aucie, a Tico świetnie się do tego nadaje.
W Tico się nie grzebie , tym autkiem się jeździ
Witam wszystkich forumowiczów i myślę, że będzie się nam miło koegzystowało na
zlosnikiu.
Pozdrawiam Adam!Również pozdrawiam