JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
wstydze się tak przy wszystkich ale ok
hej, nazywam się Ola.
Mieszkam od urodzenia w Lublinie oraz również tutaj studiuję na Uniwersytecie Przyrodniczym kierunek ogrodnictwo (rok 1).
Niestety jeszcze nie posiadam prawa jazdy i mam nadzieje że zdobęde je w tym roku. Zainteresowanie do tych samochodów z tąd mi się wzięło ponieważ mój chłopak (pudel89) jeździ aktualnie takim autem i postanowiłam dowiedzieć się czegoś więcej o tych pojazdach.
Samochód sprawuje się nam bardzo dobrze pomino drobnych usterek.
Słucham piosenek zespołu Wilki, Simpy Red, Gipsy King oraz muzyke współczesną.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów -
Teraz oficjalnie witam Cię na forum.
Super, że z nami jesteś. Zaglądaj jak najczęściej, przejrzyj też inne kąciki. No i zapraszam do aktywnego uczestnictwa - znaczy pisz z nami. -
postaram się to czynić
-
Witam
-
Pozdrawiam
wszystkich klubowiczówPowitać płeć piękną
Pozdrawiam -
Powitać płeć piękną
Pozdrawiama dziękuje
-
ah mój biedny
komputerNa Stalkera mu żałujesz?
-
nie żałuje, tylko Czarek nic nie robi jak do mnie przyjeżdża tylko gra ;/
-
Witam
Mam na imię Czarek,
pochodzę z Radomia, obecnie drugi rok mieszkam w Lublinie.Z Radomia to lubię zupki "chińskie"
BTW witajPozdrawiam fanów
Tico i użytkowników forum.Pzdr również
-
Siemka kobieto
-
Siemka kobieto
Siemka facecie
-
Ooo, witaj, to jest nas dwóch
-
No to cześć, jestem nowy i właściwie to to uwielbiam tico, bo to super auto, może nie pod względem bezpieczeństwa czy bajeru, ale lubię to ze mało pali ma kopa i ten niezniszczalny silniczek, jestem tu głownie z powodów poszukiwania informacji jak poustawiać/poregulować swojego diabla żeby dobrze działał nie mam wiedzy z dziedziny mechaniki, wiec tak konkretnie to się raczej nie przydam.
Na codzienne nie pisze po polsku, ale wrzucam swoje teksty w worda i mi „tłumaczy”, gdybym się jednak zapomniał to proszę się nie gniewać.
Pozdrawiam fanów i właścicieli super autka. -
Witamy serdecznie.
Napisz jeszcze w profilu, skąd pochodzisz.
Jakie masz doświadczenie w motoryzacji? -
Witam,
jestem z Krakowa. Tico mam od dwóch miesięcy. Troszku się z nim namęczyłem już ale daje radę. Autko jest z 96r. i ma na blacie 170kkm.
Mechanikiem nie jestem ale tylne bębny łącznie z przewodami wymieniłem, troszku pracy około silnikowej tez się wykonało. Tradycyjnie walka z rdzą trwa ;D
-
Witamy Zachęcam do częstego udzielania się, widać, nie do końca jesteś z mechaniki taki zieluny
-
Witaj
-
Witamy
Zachęcam do częstego udzielania się, widać, nie do końca jesteś z mechaniki taki
zielunyWidocznie przy tico powoli nabiera kolorków...
Oczywiście witamy. -
Witam wszystkich serdecznie.
Mam na imie Piotr. Od 2000r. posiadam zielone Tico, którym przejechałem 118000km. Do 105kkm Tico sprawowało się bez zarzutu jednak od roku sprawia mi niespodzianki i musiałem trochę do niego dołożyć.
Posiadam dostateczną wiedzę w zakresie szeroko rozumianej obsługi jednak brak mi dowświadczenia praktycznego.
Dołączam do Was z podkarpacia a konkretnie z Dębicy. -
Dołączam do Was z podkarpacia a konkretnie z Dębicy.
Witaj Pozdrawiam z Rzeszowa nota bene - jutro będę w Dębicy
Zapraszamy na spoty podkarpackie.