JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Dałem 1500zł + nowe hamulce tył 500zł. Przy kupnie blachy bez zarzutu, zero rdzy z tym że w kilku miejscach widać że było poprawiane, ale dobrze zakonserwowane. Garażowany był. Teraz u mnie pod blokiem stoi to widzę pierwsze oznaki rdzy na drzwiach kierowcy, muszę się za to zabrać jak najszybciej. To było auto na niedziele do kościoła i na zakupy. Lać i jezdzić, oby tak dalej
-
To można powiedzieć że fajna okazja się trafiła
Witamy -
To można powiedzieć że fajna
okazja się trafiła
WitamyA mnie zastanawia pojawiająca się po 1,5 miesiąca rdza
Może już wcześniej była, tylko nowy właściciel jej nie zauważył - sam napisał, że były jakieś poprawki -
Witam wszystkich. Mam na imię Igor jestem z Lublina miesiąc temu kupiłem tikacza z przebiegiem 184 tys z gazem za okazyjną cenę 1.600 zł z elektrycznymi szybami i centralka 97r troszkę jest rdzy, ale nie jest to straszne. Zamontowałem sobie do centralki pilota 'scyzoryk' i dodałem 2 głośniki na półkę, wymienione radio i dodane inne lusterka podgrzewane regulowane od wewnątrz. Wymieniłem w nim też amorki z przodu i z tyłu, bębny tarcze przewudy hamulcowe itd. czyli niemalże cały układ hamulcowy. Planuje jeszcze zmienić kolorek autka na czarny i dodać felgi Pozdrawiam
-
Witam wszystkich. Mam na imię
Igor jestem z Lublina miesiąc temu kupiłem tikacza z przebiegiem 184 tys z gazem za okazyjną
cenę 1.600 zł z elektrycznymi szybami i centralka 97rWitamy
P.S
Uzupełnij profilBezawaryjnej jazdy życzę
Pzdr -
Witam jestem adrian jestem z brzezin [ebr] woj. lodzkie jestem szczesliwym posiadaczem 3 tikusiow mam wiele czesci jak cos to priv lub gg 9556424 wole gg
-
Witam jestem adrian jestem z
brzezin [ebr] woj. lodzkie jestem szczesliwym posiadaczem 3 tikusiow mam wiele czesci jak cos
to priv lub gg 9556424 wole ggWitamy
No to niezła kolekcja sie uzbierała
-
Witam.
Jestem nowa na forum, na razie tylko dużo czytałam
Mam na imię Magda, posiadam Tico od miesiąca, październik 1997r., bordowy metalic.
Małe problemy mam z Tymusiem moim, ale zaradzimy mam nadzieję u mechanikaPozdrawiam.
-
Witam.
Jestem nowa na forum, na
razie tylko dużo czytałam
Mam na imię Magda, posiadam
Tico od miesiąca, październik 1997r., bordowy metalic.
Małe problemy mam z Tymusiem
moim, ale zaradzimy mam nadzieję u mechanika
Pozdrawiam.Witamy kolejną Złośniczkę
Ja również zanim się zalogowałam to ponad rok tylko czytałam
Pytaj smiało jak będziesz miała problemy - każdy chętnie pomoże - zanim jednak założysz nowy wątek, pamiętaj, że jest opcja "szukaj" i w archiwum jest wiele rozwiązań na różne trapiące Ticusiowych maniaków problemy - taka rada ode mnie
-
Witam.
Jestem nowa na forum, na
razie tylko dużo czytałam
Mam na imię Magda, posiadam
Tico od miesiąca, październik 1997r., bordowy metalic.
Małe problemy mam z Tymusiem
moim, ale zaradzimy mam nadzieję u mechanika
Pozdrawiam.Witam
Uzupełnij profil -
Dzięki za miłe powitanie
Uzupełniłam co nie co -
Dzięki za miłe powitanie
Uzupełniłam co nie co
Dzięki
-
Dzięki za miłe powitanie
Uzupełniłam co nie coNo nareszcie jest kobieta, która ma Tico i jej hobby jest piłka nożna
Witam bardzo serdecznie w naszym gronie
-
No nareszcie jest kobieta,
która ma Tico i jej hobby jest piłka nożna
Witam bardzo serdecznie w
naszym gronieCiesze się, że kibicka jest tak miło odebrana
Dzięki jeszcze raz -
Witam wszystkich serdecznie,czas w końcu się ujawnić.
-
Witamy witamy. Jak mozesz to napisz coś wiecej o sobie
-
Witam wszystkich
serdecznie,czas w końcu się ujawnić.Witam
Może coś więcej o Sobie i Ticiu? -
Mam na imię Sebastian ,jestem z Zielonki woj.Mazowieckie
Osobiście jestem właścicielem Skody ,ale mój tata posiada Tico w swojej stajni od 10 lat
Jest jego drugim właścicielem i pewnie ostatnim ,ponieważ jest ( przywiązany ) do niego :zielony metalik ,rocznik 1997.
Zalogowałem się,żeby mógł sobie poczytać na temat ,który go interesuje i niejako dotyczy osobiście.Ponieważ ojciec nigdy ,nie wypowiadał się na żadnym forum,dlatego sam postanowiłem się ujawnić po roku od zalogowania. -
Zalogowałem się,żeby mógł
sobie poczytać na temat ,który go interesuje i niejako dotyczy osobiście.Ponieważ ojciec nigdy
,nie wypowiadał się na żadnym forum,dlatego sam postanowiłem się ujawnić po roku od
zalogowania.Lepiej późno, niż wcale
Zawsze tata może sam coś naskrobać, to nic trudnego
-
Lepiej późno, niż wcale
Zawsze tata może sam coś
naskrobać, to nic trudnegoPewnie że tak,tylko weź go namów,graniczy z cudem