JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Cześć. Jestem Mariusz i mam od nowego Ticu-sia z 99'...
-
Witam.Mam na imię Łukasz.Jeżdżę Tico od września oczyścicie jest to moje pierwsze autko kupiłem je od brata:D Tico chodzi w "turbo gazie" aktualny przebieg to 137000.Ciesze sie ze trafiłem na te forum:)Pzdr
-
Cześć. Jestem Mariusz i mam
od nowego Ticu-sia z 99'...Witamy
-
Witam.Mam na imię
Łukasz.Jeżdżę Tico od września oczyścicie jest to moje pierwsze autko kupiłem je od brata:D
Tico chodzi w "turbo gazie" aktualny przebieg to 137000.Ciesze sie ze trafiłem na te
forum:)PzdrWitamy
Znaczy, że sprawdzony sprzęt
my tez się cieszymy i mamy nadzieję, że będziecie tu zaglądać nie tylko z problemami ale też z potwierdzeniami rozwiązań i może z radami dla innych (to taka odpowiedz na 2posty -
Kurcze aż mi głupio pisać jestem i czasami coś tam piszę na forum od prawie roku od kiedy kupiłem Tico ale nie przedstawiłem się.
Mam na imię Tomek. Mieszkam w Łodzi i tak jakby się jeszcze uczę choć już stary jestem Na razie autko jeździ bezawaryjnie tylko ta rdza Zrobiłem nim przez nie cały rok 16 kkm
Jestem fanem rajdów, szczególnie fotografii rajdowej. Samochodzik mnie już zawiózł na parę rajdów w całej Polsce.
Mam nadzieje że tu troszkę zabawie dopóki Tico będzie mnie woziło.
Zapraszam na swoją stronę: LINK
Kilka fotek jeszcze z przed zimy (mniej rdzy)
-
Kurcze aż mi głupio pisać
jestem i czasami coś tam piszę na forum od prawie roku od kiedy kupiłem Tico ale nie
przedstawiłem się.Lepiej późno niż wcale
WitamMam na imię Tomek. Mieszkam w
Łodzi i tak jakby się jeszcze uczę choć już stary jestem Na razie autko jeździ bezawaryjnie
tylko ta rdza Zrobiłem nim przez nie cały rok 16 kkmRanty drzwi?
Ja mam zamiar w tym roku wycinać "chore" ranty drzwi i wstawić nowe blachyJestem fanem rajdów,
szczególnie fotografii rajdowej. Samochodzik mnie już zawiózł na parę rajdów w całej Polsce.
Mam nadzieje że tu troszkę
zabawie dopóki Tico będzie mnie woziło.Bezawaryjnej jazdy życzę
Pzdr -
Ranty drzwi?
Tak ranty drzwi, maski, tylnej klapy. Ogólnie kosmetyka bo pod spodem byłem nawet zaskoczony że nie jest tak źle. Choć lewy próg był wymieniany przez poprzedniego właściciela. Ale podłużnice i tego typu sprawy trzymają się dobrze. Jest jedna mała dziurka w podłodze z lewej strony ale jak na 10 lat to i tak jest dobrze.
-
Kurcze aż mi głupio pisać
jestem i czasami coś tam piszę na forum od prawie roku od kiedy kupiłem Tico ale nie
przedstawiłem się.A mnie znowu, z drugiej strony, głupio będzie napisać to, co napiszę:
Witaj...
-
Witam wszystkich.
Mam na imię Arek.
Jestem z podkarpacia.
Jestem posiadaczem Tico SX 1996 rok
107.500 km. Mam go 2.5 roku i jestem bardzo zadowolonyDziękuję za miłe przyjęcie
-
Witam wszystkich.
Witam kolegę z moich rejonów
Mam na imię Arek.
Jestem z podkarpacia.
Jestem posiadaczem Tico SX
1996 rok
107.500 km. Mam go 2.5 roku i
jestem bardzo zadowolonyNiech dalej bezawaryjnie służy
Dziękuję za miłe przyjęcie
-
Hehe, Slavo88 do Rzeszowa mam tylko 32km.
Jak na razie to tylko podstawowa obsługa tiktaka,
płyny, olej, filtry i wszystko śmiga
Oby jak najdłużej -
witam wszystkich serdecznie.
Postanowiłem poszukać takiego forum ponieważ mam drobne problemy z moim Tickusiem . Mam nadzieje że dobrzy ludzi mi tutaj pomogą. Tickusia mam od około 1,5 roku dostałem go od dziadków z przebiegiem 22 kkm teraz ma już 27kkm Leje do niego tylko 98 (on tez musi mieć coś z życia) Tikusiek jest z 1997 jest wiekowy ale sie trzyma dzielnie
Jeszcze raz witam wszystkich i Pozdrawiam
-
witam wszystkich serdecznie.
Witamy, z jajem
Napisz jeszcze skad jestes
-
Witam, od dlugiego juz czasu sledze to forum, no i wiele tekstow, porad, zamieszczonych tutaj mi pomoglo. No ale stwierdzilem ze czas najwyzszy sie grzecznie przedstawic i moze zaczac tez udzielac
tak wiec:- jestem Darek,
- jestem z Oświęcimia,
- jestem posiadaczem srebrnego samochodziku o wdziecznej nazwie Daewoo Tico z roku '97
Wszystkich uzytkownikow forum jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam
-
Witamy serdecznie i zapraszamy Cię do aktywnego udziału w dyskusjach.
-
Wszystkich uzytkownikow forum
jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiamWitam i również pozdrawiam
Miło że zacząłeś od tego wątku -
Witam i również pozdrawiam
Miło że zacząłeś od tego
wątkuNo skoro taki watek istnieje to trzeba sie ladnie przywitac a nie z butami na forum wparowac, co sie zreszta czesto spotyka
-
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Michał i jestem z Warszawy. Mam nadzieje że skorzystam z waszych porad i sam postaram się pomóc
-
Witam wszystkich
forumowiczów. Mam na imię Michał i jestem z Warszawy. Mam nadzieje że skorzystam z waszych
porad i sam postaram się pomócWitam,witam
-
No skoro taki watek istnieje
to trzeba sie ladnie przywitac a nie z butami na forum wparowac, co sie zreszta
czesto spotykaOwszem... W końcu to kącik klubowy, skupiający pewną społeczność, a nie centrum internetowej pomocy każdemu, kto raczy tu wystąpić z problemami i roszczeniami.