JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam od dwóch
tygodni pomykam tico rocznik 99 bez gazu,przebieg 172 kkm, jestem zaskoczony
zrywnością tego małego autka mam 30 latek jestem z Kwidzyna (pomorskie)Witamy
Bezawaryjnej eksploatacji
-
Witam od dwóch
tygodni pomykam tico rocznik 99 bez gazu,przebieg 172 kkm, jestem zaskoczony
zrywnością tego małego autka mam 30 latek jestem z Kwidzyna (pomorskie)Witam również
Jak pięknie, że zacząłeś od tego wątku -
Witam wszystkich poświęcających tu czas dla dobra innych.
Nazywam się Halina - Jestem z Gliwic, i ponownie - po kilku latach przerwy - zostałam właścicielką bordowego wyrobu pod nazwą Tico z 1997 roku.
Na samochodach prawie się nie znam :-(.
Choć, kierując się elementarną logiką i książką P. Trzeciaka, staram się czytać ze zrozumieniem i przyswajać wiedzę z forum).
Poza wymianą świec i kabli wysokiego napięcia, nic nigdy sama nie naprawiałam.
Wiedzę z forum wykorzystuję, aby nie dać sobie wcisnąć kitu.(Kiedyż to w tym kraju - by móc oddać coś do naprawy - nie trzeba będzie wiedzieć o naprawianym przedmiocie więcej niż - "fachowiec", który będzie go naprawiać, hm ? )
-
Witam,
Trafiła się wolna chwila to napiszę coś o moim sprzęcie.Tico 96/97r. bardzo mały przebieg 73tys., wcześniej przede mną prawie nie był jeżdżony. Ogólnie to sprawuje się bardzo dobrze, jedynie blacharka w okolicach progu i drzwi pasażera już trochę gorzej.
Małe autko, mało pali, no i awarii nie ma na szczęście. Trochę czasem wkurza puszkowatość tego samochodu, bo jednak jak czasem jeżdżę innym autem wyższej klasy to i komfort i ogólnie lepiej.
No ale za te cene nie ma co narzekać, tanio i ekonomicznie, takie moje zdanie o tych samochodach. -
Witam,
Trafiła się wolna
chwila to napiszę coś o moim sprzęcie.Witam.
No widzisz, nie bolało się przywitać, od razu lepiej będzie się rozmawiało
-
Witamy kolejną kobietę na kąciku.
Niech sprzęcik służy bezawaryjnie.
Pzdr -
Witam,
Witam
Widzę,że kolega z powiatu łańcuckiego ,a dokładniej jeśli można wiedzieć to skąd.Bo może kolega z mojej bardzo bliskiej okolicyTrafiła się wolna
chwila to napiszę coś o moim sprzęcie.Tico 96/97r. bardzo
mały przebieg 73tys., wcześniej przede mną prawie nie był jeżdżony. Ogólnie to
sprawuje się bardzo dobrze, jedynie blacharka w okolicach progu i drzwi pasażera już
trochę gorzej.Swoje lata już ma i w każdym ruda jest
Małe autko, mało
pali, no i awarii nie ma na szczęście. Trochę czasem wkurza puszkowatość tego
samochodu, bo jednak jak czasem jeżdżę innym autem wyższej klasy to i komfort i
ogólnie lepiej.
No ale za te cene
nie ma co narzekać, tanio i ekonomicznie, takie moje zdanie o tych samochodach.Są plusy i minusy tego autka.
Trzeba wybierać pomiędzy komfortem,a ekonomicznościąPzdr
-
Dokładniej to Kosina, niedaleko łańcut (10km)-> kosina
-
Dokładniej to
Kosina, niedaleko łańcut (10km)-> kosinaDzięki kojarzę,kumpla dziewczyna jest stamtąd
Mam nadzieję,że w razie organizowania spotu na ziemi rzeszowskiej będzie można liczyć na Twoją obecność
EOT -
Nom jeśli coś będzie organizowane to z chęcią zawitam.
-
Nom jeśli coś
będzie organizowane to z chęcią zawitam.Ostatnio było KLIK SPOT ale na pewno będzie znów za jakiś czas
-
Witam wszystkich poświęcających tu czas dla dobra innych.
Witamy po latach panią wożącą broń w schowku...
Poradziłaś sobie wtedy z tą "pastylką" immobilisera? Bo nie dałaś znać, czy się udało ją nabyć i bezproblemowo zastąpić ten połamany plastik...zostałam właścicielką
bordowego wyrobu pod nazwą Tico z 1997 roku."Bordowy wyrób"... Dobre...
(Kiedyż to w tym
kraju - by móc oddać coś do naprawy - nie trzeba będzie wiedzieć o naprawianym
przedmiocie więcej niż - "fachowiec", który będzie go naprawiać, hm ? )Moim zdaniem - nigdy. Taka specyfika.
Dobrego mechanika, który naprawdę pomoże komuś nieobytemu w sprawach motoryzacji, ze świecą szukać w Polsce. Może się znajdzie jeden na parę setek innych, którzy po przyjeździe klienta do warsztatu potrafią tylko zapytać: "Co wymienić?" -
[ciach]
Dobrego mechanika,
który naprawdę pomoże komuś nieobytemu w sprawach motoryzacji, ze świecą szukać w
Polsce. Może się znajdzie jeden na parę setek innych, którzy po przyjeździe klienta
do warsztatu potrafią tylko zapytać: "Co wymienić?"Coś w tym musi być, ja mam w rodzinie mechanika, blacharza .. ale to też tak
kasować, kasuje mniej .. fakt, że można sobie jechać do warsztatu podłubać,
jednak wszystkiego i tak się człowiek nie dowie , a ciągnąć za język nie lubię. -
Skoro wymagane jest tu oficjalne przywitanie to witam.
Mam od miesiąca Tico rocznik 2000, przebieg 97000, rejon Ostrzeszowa w woj. wielkopolskim. Jest to drugi samochód w rodzinie. Na co dzień jeżdżę Oplem Vectra A 1.7 TD r. 1994.
Tico jest autkiem wymagającym, więc takie forum jest bardzo przydatne i myślę, że uzyskam tu odpowiedzi na rodzące się pytania, a z biegiem czasu sam będę mógł komuś pomagać tak jak na forum Opla astry z którym jestem związany od 9 lat mimo, że astry już nie posiadam. -
Skoro wymagane jest
tu oficjalne przywitanie to witam.Przychodząc gdziekolwiek własna kultura osobista i dobre wychowanie wymaga przywitania się z innymi
Mam od miesiąca
Tico rocznik 2000, przebieg 97000.Przebieg malutki
Tico jest autkiem
wymagającym,E tam Prawidłowo eksploatowane wcale nie potrzebuje jakiejś specjalnej troski
więc takie forum jest bardzo przydatne i myślę, że uzyskam tu
odpowiedzi na rodzące się pytania, a z biegiem czasu sam będę mógł komuś pomagać tak
jak na forum Opla astry z którym jestem związany od 9 lat mimo, że astry już nie
posiadam.Sam się przekonasz przebywając na tym forum, a my oczywiście również liczymy na Twoją wiedzę
Pozdrawiam
-
Skoro wymagane jest
tu oficjalne przywitanie to witam.Witaj, nie tylko tu ale na innych forach również!
Tico jest autkiem
wymagającym,:totalszok:
-
Witam, mam na imię Marcin i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Tico sx 98'. Pozdro
-
Witam, mam na imię
Marcin i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Tico sx 98'. PozdroWitamy Zapraszam do czestego udzielaia sie na forum
Jaki masz przebieg? Ktory wlasciciel? Gaz czy tylko benzyna?
Podkarpacie rosnie w sile
-
Witam, mam na imię
Marcin i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Tico sx 98'. PozdroWitam kolegę z Podkarpacia
Napisz coś więcej o swoim bolidzie -
Witam!
Tico jeżdżę od 2002 roku (zielony SX, rocznik 97, obecny przebieg 160 tys). W minioną środę po bliskim spotkaniu z hakiem holowniczym jakiegoś dostawczaka (koleś wycofał mi prosto w przód :zly:) kupiłem kolejne Tico na czas czekania na odszkodowanie i naprawy (też zielony SX z roku 97, przebieg 117 tys.)
Forum czytam od już paru tygodni i dziękuję wszystkim którzy się tu udzielają za masę cennych informacji.