Wymiana amperomierza w prostowniku.
-
Ja posiadam dwa osobiście: Jeden klocek tradycyjna transformatorówka bo on ruszy i całkowicie rozładowanego aku tylko znacznie większy klok niż to co tu było naprawiane i ceteka mxs któregoś i dziadek posiada ceteka ct5 jak dobrze kojarzę. Ciekawe jak one się mają do takiego np foxsura.
-
@Jaco małe, lekkie, daje radę.
-
@Jaco Wygląda bardzo podobnie do tego, który ja kupiłem jakiś czas temu jeszcze do ładowania aku żelowego do przyczepy.
Ogólnie mam wrażenie, że te ładowarki w tej cenie to w większości te same bebechy tylko inna obudowa. Ja z mojego jestem zadowolony ale czasem mam wrażenie, że aku już wg niego jest naładowany a jak podepniesz po kilku godzinach to pokazuje, że aku ma 80% i ładuje dalej. Fakt też jest taki, że sprawdzałem go na dosyć starym akumulatorze więc jego napięcie mogło faktycznie jakoś spaść po kilku godzinach.
-
@Jaco napisał w Wymiana amperomierza w prostowniku.:
Kupiłem na wszelki wypadek Foksura.
Eee, a ja myślałem, że kupiłeś prostownik...
-
@leo napisał w Wymiana amperomierza w prostowniku.:
Eee, a ja myślałem, że kupiłeś prostownik...
Prostownik mam 😀
-
Jako że ten foxsur jest bez gwarancji otworzyłem go aby pokazać wam co jest w środku .
Chętnie wymienię te przewody od ładowania bo tylko gruba jest na nich powłoka. Sam przewód jest bardzo cienki.
-
-
@leo napisał w Wymiana amperomierza w prostowniku.:
Po co jemu brzęczyk? Kiedy on pika?
Kiedy się go włącza do prądu brzęczy i jak zmieniasz mode jak ma pracować.