Nowa Łada Niva
-
-
no wreszcie coś zmienili :P podobna do Dustera, cena spoko i wiekszy od Jimnego :)
-
Snorkel w standardzie. No nieźle! :)
-
@pacior napisał w Nowa Łada Niva:
no wreszcie coś zmienili :P podobna do Dustera, cena spoko i wiekszy od Jimnego :)
W starej też coś zmieniali w środku - chyba chcieli być jak Mercedes z G klasą, ale nie podołali 😂
@BPX33 napisał w Nowa Łada Niva:
Snorkel w standardzie. No nieźle! :)
No to już chyba sporo mówi czego można się spodziewać po aucie 😉
-
@pacior napisał w Nowa Łada Niva:
no wreszcie coś zmienili :P
No proszę, coś drgnęło wreszcie za wschodnią granicą. :-)
podobna do Dustera,
Czy ja wiem? Z boku bardziej przypomina mi stary model Kia Sportage, z przodu... chyba nic. :-)
-
@Gooral napisał w Nowa Łada Niva:
No to już chyba sporo mówi czego można się spodziewać po aucie 😉
Nivy zawsze były dobre w teren. Oby tego nie zepsuli, bo to najważniejsza zaleta tego auta (jeśli nie... jedyna) . ;-)
Czy namiesza na rynku? Nie sądzę. Wciąż pokutuje zła opinia o blachach i jakości podzespołów, o jakimś komforcie nie wspominając; musieliby się sporo natrudzić, żeby ta opinia się zmieniła. Trochę mały bagażnik. Wcześniejsze wersje są świetne do lasu, do jazdy w błocie - na szybkie drogi asfaltowe już mniej, więc cywilnych nabywców wielu nie będzie. No i najgorsze - serwis w Warszawie lub w Krakowie... szału sprzedażowego nie czuję. :-)
-
Jeżeli nie namieszali w napędach, waga nie zwiększyła się zbytnio, to będzie to dalej dobre, proste autko. Szkoda że silnik ma mało mocy.