Ogłoszenia sprzedaży samochodów.
-
@tom83ek napisał w Ogłoszenia sprzedaży samochodów.:
Posiadam od nowości Kia Rio III hatchback z 2015r (wolnossąca benzyna 1.2 84KM) więc mogę coś o tym aucie powiedzieć.
....Dzięki za informacje, właśnie takiego modelu poszukuję.
Jak pisałem, auto przeznaczone ma być głównie do jazdy miejskiej i raz na dwa miesiące wyjazd do rodzinki 125km w jedną stronę. -
Dziękuję wszystkim za opinie.
Będę dalej szukał, a być może przejadę się jeszcze do dilerów i zorientuję się w ofercie nowych i pozostawionych w rozliczeniu używanych aut.
Jak coś znajdę, na pewno napiszę tu na forum.Jeszcze raz dziękuję wszystkim za merytoryczną dyskusję.
-
@leo napisał w Ogłoszenia sprzedaży samochodów.:
Jeśli tak, to tylko pojazdy starsze, bo wśród nowszych trudno będzie takie znaleźć.
Hyundai Elantra dalej ma wolnossące 1.6 nawet w wersji na 2021 rok. :P
-
@BPX33 napisał w Ogłoszenia sprzedaży samochodów.:
Hyundai Elantra dalej ma wolnossące 1.6 nawet w wersji na 2021 rok. :P
Tylko, że sromotnie przekracza budżet założony przez Kolegę 😉
-
@Gooral napisał w Ogłoszenia sprzedaży samochodów.:
Tylko, że sromotnie przekracza budżet założony przez Kolegę 😉
Używki z lat 2011-2014 nie. ;)
-
@BPX33 napisał w Ogłoszenia sprzedaży samochodów.:
Używki z lat 2011-2014 nie. ;)
Pisałeś o wolnossącej wersji na rok 2021 dlatego też i ja odniosłem się do ceny nówki 😉
-
@Gooral napisał w Ogłoszenia sprzedaży samochodów.:
Pisałeś o wolnossącej wersji na rok 2021 dlatego też i ja odniosłem się do ceny nówki 😉
Bo z kolei ja odpowiadałem na post @leo że coraz trudniej znaleźć nowe auto z wolnossącym silnikiem. :)
Fakt, diesla pewnie się już nie znajdzie, ale benzyna jeszcze jest. ;) -
Kolejny samochód delikatnie uszkodzony, tytuł ogłoszenia:
Citroen c4 grand picasso citroen c4 ii grand picasso 2016 polski salon lekkie uszkodzenia.
A tak wygląda auto z lekkimi uszkodzeniami:
Ja chyba jednak żyję w alternatywnej rzeczywistości, bo dla mnie jest to poważne uszkodzenie - poduszki też są wystrzelone.
-
@Sharky klapa chyba tylko nie ruszona, dlatego lekkie ;)
-
@Sharky paanie! Poduszki strzeliły? Nie?! To gdzie tu poważne uszkodzenia... XD
-
-
Według sprzedawców jak kierowca przeżył to nie był wypadek tylko stłuczka. Czyli auto jest bezwypadkowe. A przecież podczas stłuczki mogły się pojawić co najwyżej lekkie uszkodzenia, więc tak to określili. Dobrze, że nie nazwali tego "do poprawek lakierniczych".