Wyrzynarka do domowego użytku.
-
Macie takie narzędzie w domu ? Ja jeszcze nie mam ale myślę o kupnie. Coś ktoś poleci w nie dużych kosztach? Za 100zl można coś kupić aby nie zepsuło się po pierwszym użyciu?
-
@Jaco ja mam najtańszą chińszczyznę od kilku lat i działa, tylko trudno o utrzymanie prostej linii, nie wiem na ile w tym wina sprzętu..
Sprzęt użytkuje dość często.
Myślę że jakiś parkside z Lidla by Ci wystarczył 🙂 -
Na początku używałem nasadki Celmy do wiertarki. W miarę dobrze to chodziło, choć było niewygodne.
Potem jakiegoś Pegasusa za niewielkie pieniądze. Też dawał radę, choć był wyraźnie słabszy (pewnie silnik miał małej mocy, choć na pudełku piszą, co chcą, co nie musi mieć odzwierciedlenia w realu).
Obecnie używam zielonego Boscha. Moc jest, rżnie się dobrze.Wolę coś markowego kupić, co będzie trzymało parametry i nie dostanie luzów po kilku użyciach. Bo to jest mordęga, gdy tniesz czymś, co nie ma mocy pociągnąć piłki w materiale albo ta piłka miota się na wszystkie strony podczas pracy.
-
@pacior napisał w Wyrzynarka do domowego użytku.:
Myślę że jakiś parkside z Lidla by Ci wystarczył 🙂
Mam i polecam. Cięło palety, panele a z brzeszczotem do metalu nawet jakieś otwory w blasze wycinaliśmy. Do użytku domowego w sam raz.