Ceny paliw...
-
@leo a jednak nic nie muszę robić. W październiku już powinno być paliwo przejściowe. Spokojnie do -10 ma wytrzymać hehe :)
-
U mnie takie ceny .
-
@likaon napisał w Ceny paliw...:
@leo a jednak nic nie muszę robić. W październiku już powinno być paliwo przejściowe. Spokojnie do -10 ma wytrzymać hehe :)
Dokładnie. Jest już przejściowe. ;)
Zresztą z benzyną nie ma zimą tak dużych różnic jak z olejem napędowym. -
Moje okolice :
Prywatna stacja :
Shell
Daję dwie fotki bo strasznie mruga jak robi się zdjęcie .
Obie stacje w tej samej miejscowości.
-
No i jeszcze stacja po drodze do pracy
Gdzie te obniżki to ja nie wiem . Chyba tylko w TVP.
-
@Jaco wczoraj u Obajtka tankowałem ON za 5,94 Pb 95 było po 5,99.
Co ciekawe z kilometr dalej na MOLu ON był za 6,19 i Pb za 6,20 o ile mnie pamięć nie myli.
Różnica dość spora, więc przestaję się dziwić, że na Orlenie brakuje paliw.
P.S. na Twoim pierwszym zdjęciu (stacja 'Twoja stacja') najlepszy jest rozjazd cen Pb 95 vs Pb 98.
Cena za 98 jak za Shell v-Power Racing 100 oktanów xd -
Wczoraj na stacji widziałem gościa który podjechał małym Lexusem i paliwa w karnisterkach na ponad 2tysiące zatankował 😅 nie wiem gdzie on to pomieścił bo był to hatchback
-
Hurt Orlenu (06.10. vs 13.10.):
Pb95: 5,84 -> 5,85 zł/litr (+ 1 gr/l)
Pb98: 6,30 -> 6,30 zł/litr (b.z.)
ON: 5,84 -> 5,85 zł/litr (+ 1 gr/l)
ON+: 6,28 -> 6,29 zł/litr (+ 1 gr/l)
LPG: 3,04 -> 3,04 zł/dm3 (b.z.)I jak? Gotowi na podwyżki od poniedziałku? ;)
-
@BPX33 ja wyczuwam raczej jakiś pucz, także lepiej mieć zapas.
-
@likaon nie strasz, biję się ciągle z myślami czy robić zapas czy też nie. Auta potankowane pod korek ale na ile to starczy...
-
@Gooral napisał w Ceny paliw...:
@likaon nie strasz, biję się ciągle z myślami czy robić zapas czy też nie. Auta potankowane pod korek ale na ile to starczy...
Dlatego chociaż jeden kanisterek 20l lepiej też mieć. ;)
-
-
Jeszcze w temacie cen paliw, pojechałem wczoraj do obajtka zatankować Renault, no i pech chciał, że awaria była dystrybutora Pb95 ale za to działał ten od Vervy 98 i była ona w cenie Pb95, tak więc zatankowałem sobie Verve 98 za 5,94 😂
-
Naprawiają dystrybutory 🤣🤣🤣
-
@Jaco od jutra cud pewnie będzie - wszystkie dystrybutory nagle będą działać i cena też będzie nagle wyższa.
-
U mnie dziś po wyborach tak
-
Jadąc rano do biura mijałem MOLa, Orlena i Shella.
Na MOLu od soboty brak ON i Pb95, gaz z 2,96 podskoczył na 3,09 popołudniu bez zmian.
Na Orlenie również brak paliw, jedynie LPG. Popołudniu było już Pb95 i ON po 5,99. LPG po 2,99
Na Shellu stała cena od kilku dni ON 6,09 Pb95 6,15 -
Nie mam żadnej stacji obajtka po drodze do pracy . To zdjęcie z cysterną zrobiłem w sobotę wracając z Łukowa. To stacja w Krzywdzie. Ale w samym Łukowie po drodze mijam stację obajtka i tam ON był ale po ile nie zapamiętałem.
-
No i po wyborach