Ceny paliw...
-
@pacior napisał w Ceny paliw...:
@Jaco napisał w Ceny paliw...:
@BPX33 ja pisałem w 1 do 1 czyli jak wyplata 2500zl to tez 2500 funta. 😄😄😄
Bitkony czy jak to sie nazywa mnie nie interesuja. 😜😜😜Pamiętam te czasy jak bitcoiny były po 10-20 groszy. W głowie mi nawet chodzi myśl że mogłem je mieć na koncie nieistniejącego serwisu moneybokers.. 🙄🤪
Rozwinę trochę swoją wypowiedź.. w dawnych czasach miałem konto na moneybokers gdzie był cień szansy posiadania przeze mnie bitcoinow 😁
Serwis ten został wykupiony przez Skirll. Dwa miesiące temu przypomniałem sobie o tym i nawet udało mi się odzyskać dostęp do konta, niestety było wyczyszczone ☹️☹️☹️ -
Rozwinę trochę swoją wypowiedź.. w dawnych czasach miałem konto na moneybokers gdzie był cień szansy posiadania przeze mnie bitcoinow 😁
Serwis ten został wykupiony przez Skirll. Dwa miesiące temu przypomniałem sobie o tym i nawet udało mi się odzyskać dostęp do konta, niestety było wyczyszczone ☹️☹️☹️No, ale miałeś jakieś Bitki czy nie? :P
-
@BPX33 napisał w Ceny paliw...:
Serwis ten został wykupiony przez Skirll. Dwa miesiące temu przypomniałem sobie o tym i nawet udało mi się odzyskać dostęp do konta, niestety było wyczyszczone ☹️☹️☹️No, ale miałeś jakieś Bitki czy nie? :P
Właśnie o to chodzi że mogły być na tamtym koncie 🤪
-
Hurt Orlenu:
Pb95: 5,03 -> 5,07 zł/litr
Pb98: 5,21 -> 5,25 zł/litr
ON: 5,00 -> 5,01 zł/litrNie ma co liczyć na tańsze tankowanie... :( Jeśli ktoś znajdzie stację z Pb95 lub ON poniżej 5 PLN powinien na takowej czym prędzej tankować! ;)
-
-
@BPX33 dziś jakieś premium na Shellu widziałem za 6,06zł 😬
Na shellu są promki we wtorki i czwartki. We wtorki V Power Racing jest w cenie 95ki a w czwartki V Power Diesel jest w cenie zwykłego Diesela ;) tankuję tak od wakacji lepszego Diesela xD
-
@BPX33 dziś jakieś premium na Shellu widziałem za 6,06zł 😬
To zapewne Shell V-Power Racing ;)
@Gooral napisał w Ceny paliw...:
Na shellu sat promki we wtorki i czwartki. We wtorki V Power Racing jest w cenie 95ki a w czwartki V Power Diesel jest w cenie zwykłego Diesela ;) tankuję tak od wakacji lepszego Diesela xD
Nie V-Power Racing (bo ten kosztuje tyle co napisał wyżej kolega), a zwykły V-Power 95 ;)
P.S. Zauważyłeś jakiekolwiek różnice poza efektem placebo? :P
-
@BPX33 napisał w Ceny paliw...:
Nie V-Power Racing (bo ten kosztuje tyle co napisał wyżej kolega), a zwykły V-Power 95 ;)
P.S. Zauważyłeś jakiekolwiek różnice poza efektem placebo? :P
Na pewno mniej kopci na wysokich obrotach i pod dużym obciążeniem. Spalanie ciężko stwierdzić jako, że ostatnie pół roku jeździłem z hamulcem, który stał 😂
-
Chwila oddechu...
Hurt Orlenu:
Pb95: 5,07 -> 5,01 zł/litr
Pb98: 5,25 -> 5,20 zł/litr
ON: 5,01 -> 4,95 zł/litr -
Dziś tankowałem PMa - na Lotosie noPb za 5,25 zł.
-
Hurt Orlenu:
Pb95: 5,01 -> 4,98 zł/litr
Pb98: 5,20 -> 5,17 zł/litr
ON: 4,95 -> 4,89 zł/litrDalszych podwyżek nie będzie, ale na obniżki raczej bym nie liczył. Teraz koncerny będą sobie poprawiać marże...
-
Gaz 2.64..., panie jak tu jeździć.
-
@likaon napisał w Ceny paliw...:
No, cholera... sam się zdziwiłem, gdy po zatankowaniu dustera (41 l) wyszło ponad stówę zapłacić...
-
Ja osatnio tankowalem po 4.99 ale to bylo 15 marca. U mnie na stacji 5.17 a 10km dalej w Zelechowie na Orlenie dziś byla 95 po 5.09.
-
To i tak tanio... :P
Hurt LPG dla mazowieckiego to obecnie 2,57 zł/dm3. -
Jutro na powrocie do domu muszę zatankować, już się boję.
-
Jutro na powrocie do domu muszę zatankować, już się boję.
Na Auchan Wola masz po 2,41 eLPiGi ;)
-
@BPX33 te 20 gr to akurat spalę jak tam dojadę. Trudno się mówi, lotos wita :)
Edit: 2:54 na lotosku miałem :) -
Hurt Orlenu:
Pb95: 4,98 -> 5,03 zł/litr
Pb98: 5,17 -> 5,23 zł/litr
ON: 4,89 -> 4,92 zł/litrI znowu drożej...
-
Hurt Orlenu:
Pb95: 5,03 -> 4,99 zł/litr
Pb98: 5,23 -> 5,23 zł/litr
ON: 4,92 -> 4,90 zł/litrDobre informacje na koniec tygodnia. :)