Mazowieckie spoty
-
-
-
Ja zarobiony jestem i na razie nie mam kiedy :(
-
@pacior pytanie brzmi czy ja chcę w ogóle się widzieć z "tamtymi" osobami... ;)
-
-
-
Mejbi cos ogarnę ale nie obiecuję:)
-
@BPX33 powiedział w Mazowieckie spoty:
@pacior no to rzucaj tam temat i pisz jaki odzew jest (mnie jak wiesz tam już od dawna nie ma, więc nie mam jak :P ) i na kiedy można by zaklepywać termin. ;)
@likaon w czerwcu nawet jednego dnia nie znajdziesz?Ja też tam się nie udzielam, zaczekajmy na Likaona - może nawet da się zatrudnić do powiadomienia userów tamtejszego forum.
-
@pacior powiedział w Mazowieckie spoty:
Ja też tam się nie udzielam, zaczekajmy na Likaona - może nawet da się zatrudnić do powiadomienia userów tamtejszego forum.
Ja mało, że się nie udzielam to nie mam już nawet tam konta, bo poprosiłem o skasowanie. :P
-
Tak na szybko napisałem na ten tydzień czy ktoś będzie chętny, na razie bez odzewu.
-
@likaon a tam w ogóle ktoś z mazowieckiego jest aktywny???
-
-
Panowie no i jak z terminem? Jakieś deklaracje dawać, bo ja nie mam wolnych wszystkich weekendów czerwca... :P Można nawet powiedzieć, że wszystkie mam zajęte. Kwestia tylko tego czym. ;)
-
Ja mam wolny każdy poza 17/18 czerwca :)
-
Ja mam zajęty 4 i 10/11 to na pewno. A czy nie wyjdzie jeszcze coś w międzyczasie to się okaże. ;)
-
No to wypada nam 25 czerwca :)
-
A dlaczego nie sobota? Np. 3 czerwca?
-
@BPX33 powiedział w Mazowieckie spoty:
A dlaczego nie sobota? Np. 3 czerwca?
Dla mnie może być i sobota 3 czerwca :)
-
No kurde ludzie co z Wami?! Robimy jakiś spot czy wszyscy (oprócz paciora, który podał jakieś konkrety) mają wszystko w dupie???
-