Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Odsyłam do początku tematu.
-
Hahahahaha, w tym momencie zostałem zniszczony, kabaret po prostu
-
Jest jeszcze profil na fejsie przecież
-
Ja myślałem, że tyle czasu składałeś stronę klubową, nagle się pojawiasz i składasz forum w góra dwa dni, bo w żadnym stopniu ta szata graficzna tam nie jest zaawansowana, dodatkowo - czcionkę zmień tam bo literki z ogonkami pojawiają się w innej czcionce.
Strona klubowa to ta na fejsbuku, tak?
Powodzenia, nawet się nie rejestruje na tym padle co jest pod adresem http://swiftclub.pl/ -
Z takim nastawieniem o ogólną nienawiścią już widzę jak powstaje nowe forum. Ale po co żeby się nadal wyzywać i ubliżać? Miało być coś nowego co skupi ludzi którzy kochają swoje furki.A wychodzi na to że tam nadal każdy będzie miał pretensje do innych.
Co do problemów z gotowaniem i innymi opcjami których nie używam, w zakładce Złośnik mam ustawione http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=cfrm&c=9 i problem z głowy.
czy na
pewno chcecie być dalej administrowani przez "człowieka-tyrana"? Chcecie dalej
słuchać kółka wzajemnej adoracji? "Pie....isz jak pobity. Ja tam żadnej tyranii nie odczułem. Admin jest cały czas na miejscu i wkracza na prawdę w sytuacjach krytycznych.
Dla przykładu krótki fragment z tego wątku.
M@rku myślę że
zrozumiesz jak niedługo w tym temacie polecą ostrzejsze słowa pod adresem sir
buffona?"Spokojnie, czuwam spoko"
Moja propozycja jest taka. Wymyślmy najpierw coś co oczyści atmosferę.
Wiem że mój komentarz nic nie wnosi ale musiałem coś napisać.
Peace&Love -
Zlośnik ma zarejestrowanych prawie 17 tysięcy użytkowników,
drugie tyle na pewno korzysta z niego bez rejestracji.
Przez tyle lat stało się zbyt rozpoznawalne by z niego ot tak zrezygnować.Gdyby nie to forum to nawet bym nie spojrzał na Swifta.
-
Zlośnik ma
zarejestrowanych prawie 17 tysięcy użytkowników,
drugie tyle na
pewno korzysta z niego bez rejestracji.
Przez tyle lat
stało się zbyt rozpoznawalne by z niego ot tak zrezygnować.Poza tym - co nie wpisałem w googlach nie będąc jeszcze zarejestrowanym użytkownikiem tutaj - pierwsze wyniki odnośnie Swifta przenosiły mnie na złosnika.
-
POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO, NIC SIĘ NIE STAŁO!!!
-
Po tym co widać na forum chyba faktycznie nie ma sensu ruszać z nowym skoro zdecydowana większość chce zostać dalej na Złośniku. Szanuje każde zdanie i dochodzę do wniosku, że najlepiej będzie zostawić to tutaj po staremu a rozbudować działy Swiftowe i otworzyć działy o nowych, a tamte forum wypieprzyć w cholerę i postawić tam stronkę klubową tak jak to było kiedyś i tak jak zdecydowana większość osób sobie życzy. Ja nie chciałem aby to tak wyglądało ale w obecnej sytuacji nie widzę innego wyjścia skoro 90% ludzi o Swiftach chce dalej pisać tutaj . Ja się mogę dostosować do większości.
-
dokladnie trzeba
zdecydowanie odmlodzicuuuuuuu
M@rek/ erde/ mk5/ zabieramy sie ztad, juz nas tu nie chcom
no dobra
Helsin ty tez chodź
-
Ja nie mówię, że nie ma być forum, ale powinno być ono dodatkiem do strony takiej jak kiedyś był swiftklub.pl.
Od samego początku była o czymś takim mowa, ale potem ktoś zmienił, reszta się nie zorientowała i wszyscy zaczęli gadać już tylko o forum... -
MOKRY chyba będę musiał się zawinąć z Wami, bo też jestem za stary.
-
MOKRY chyba
będę musiał się zawinąć z Wami, bo też jestem za stary.nie wydaje mnie sie
[quote]BPX33 Online mad
Swiftkid [quote] -
nie wydaje mnie
sie
[quote]BPX33 Online
mad
Swiftkid
[quote]Będzie trzeba zmienić na SwiftGrandpa.
-
wpis z nowego forum
Siemanko!
Na zlosnikiu byłem głównie czytelnikiem i rzadko się wypowiadałem. Jeździłem Swiftem MK3, aktualnie jeżdze Swiftem MK2 w rajdach amatorskich.
Pozdrawiam!cos musi byc ze slonikiem ze zbyt bardzo nie przyciaga on ludzi tak samo jak na forum.jdmstyle.pl jes troche swiftow a nikogo na forum z nich nie widzialem choc zapraszalem pare osob...
Jezeli zlosniki mialby zostac domyslnym forum, to tak jak wczesniej pisalem musza byc duzo wieksze zmiany jak i odswiezenie, trzeba zlosnikia bardziej sprecyzowac pod tematyka swifta, bo z tego co narazie tutaj widac to tematyka swifta jest tylko dodatkiem tego calego forum, a nawet jak tak nie jest to wszystko tak wyglada. -
no dobra
Helsin ty tez
chodźnikt Cię nie nagabywał kłamczuchu
To co gdzie idziemy
-
Jezeli zlosniki
mialby zostac domyslnym forum, to tak jak wczesniej pisalem musza byc duzo wieksze
zmiany jak i odswiezenie, trzeba zlosnikia bardziej sprecyzowac pod tematyka swifta,
bo z tego co narazie tutaj widac to tematyka swifta jest tylko dodatkiem tego calego
forum, a nawet jak tak nie jest to wszystko tak wyglada.Warto spróbować.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1098873#Post1098873
Zachęcam do umieszczania własnych pomysłów. Zobaczymy jak administratorzy się do nich ustosunkują i co z tego wyniknie.
-
M@rek/ erde/ mk5/
zabieramy sie ztad, juz nas tu nie chcomMnie tu dobrze Patryczku Poza tym siedzę na dwóch forach motocyklowych.
-
To co gdzie idziemy
Jak to gdzie? Na piwo
-
Warto spróbować.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1098873#Post1098873
Zachęcam do
umieszczania własnych pomysłów. Zobaczymy jak administratorzy się do nich
ustosunkują i co z tego wyniknie.Jestem jak najbardziej za pewnymi zmianami. Co prawda nie widziałem jakieś specjalnej wady w tym, że kąciki moto były nisko - być może to przyzwyczajenie. Ale teraz, gdy one są najbardziej oblegane, można je podnieść i inaczej podzielić.
Proszę Was o jak najszybsze wpisywanie pomysłów.
Jednocześnie dajcie trochę czasu na przemyślenie paru detali i na to, żeby tyran skonsultował zmiany w gronie administracyjnym. Rzuciłem okiem na proponowany podział i sądzę, że parę drobiazgów warto jeszcze przedyskutować - ale to już nie tu.