Widziany, widziana
-
Widziany wczoraj późnym wieczorem LansikBansik na Cargo...
-
Użytkownik archiwalnynapisał 23 kwi 2010, 18:22 ostatnio edytowany przez afijalski
Czerwony Swifcik z Kubusiem Puchatkem na desce rozdzielczej.:)
Raz prowadzony przez Kobiete w okolicach Bitwy Warszawskiej potem widziany przy Wileńskim.
Coś ma nie tak z silnikiem bo na postoju gazuje..:p -
Użytkownik archiwalnynapisał 25 kwi 2010, 22:22 ostatnio edytowany przez Mjecio
czyja ciemna(czarna lub granatowa) rdze mk3, prawdopodobnie GTI, widzialem dzis na cargo?
-
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 maj 2010, 22:46 ostatnio edytowany przez Piksel
Widziany...
Kolo godziny 15, jadący z przylepu w strone miasta przez zjednoczenia (w przylepie usiadłem mu na dupe, na zjednoczenia zrównałem się i wyprzedziłem) napewno mnie widzący sedanik Kolor jak mój. Pełna seria. Na FZI blachach, wiek - koło 20-25 (kierowcy oczywiscie ).
Znajdzie sie tu ?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 14 maj 2010, 00:24 ostatnio edytowany przez Krissgti
Witam
Jak wyżej, Hellsin przyłapany dzisiaj (a właściwie to już wczoraj ) przed 20:00 z pasażerką, jak nawracał w 1 Alei NMP . Autko prezentuje się ładnie, można przyuważyć lotkę od GTi , jednakże strasznie głośny masz ten wydech, współczuję na trasie .
Pozdrawiam
-
Użytkownik archiwalnynapisał 14 maj 2010, 06:00 ostatnio edytowany przez Hellsin
Witam
Jak wyżej, Hellsin przyłapany
dzisiaj (a właściwie to już wczoraj ) przed 20:00 z pasażerką, jak nawracał w 1 Alei NMP
.w 2 chyba ale spoko
Autko prezentuje się ładnie, można przyuważyć lotkę od GTi ,
stary strucel a nie
jednakże
strasznie głośny masz ten wydech, współczuję na trasie .oj tam i tak był z wkładką
nie mniej jednak jeszcze musi przejeździć do następnego sezonu ... potem wylatujePozdrawiam
również pozdrawiam
-
Użytkownik archiwalnynapisał 17 maj 2010, 17:28 ostatnio edytowany przez Piksel
Znów widziany Wesyl albo Angeleyes w czarnym GTi jadącym zjednoczenia od strony wiaduktu w strone castoramy około 12:00. Ja jechałem służbowym więc bylem niezauważany
-
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 cze 2010, 09:38 ostatnio edytowany przez Dajmos
a widziałeś może tył tego Swifta? Bo ja parę razy widziałem jednego dziadka za sterami podobnego swifta ale z tyłu to on zalatywał wiejskim tuningiem,na blendzie napis porsche
-
W niedzielę 27 czerwca w Czaplinku widziany bladoniebieski swift cabrio na ryneczku w okolicy godziny 13. Zastanawiam się, czy to ktoś od nas, bo niedawno widziałem zdjęcia podobnego na forum.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 6 lip 2010, 18:36 ostatnio edytowany przez mercuc
Kielce al solidarnosci dzis okolo 20.20
czerwony gs (chyba) na blachach rjs
to ktos od nas bo mial chyba rameczki klubowe
nie mialem jak go gonic xD
-
Użytkownik archiwalnynapisał 11 lip 2010, 12:10 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Srebrne lub szare Mk6 z podkladkami SwiftKlub widziane wczoraj 2x poznym wieczorem na ul. Libelta.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 11 lip 2010, 21:17 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Fioletowe (chyba już nie pamiętam) mk4 z podkładkami w Zgierzu na Rembowskiego ok 11-12
-
Użytkownik archiwalnynapisał 12 lip 2010, 13:15 ostatnio edytowany przez adasko1979
Hehe:) Nie fiolet tylko niebieski mk3, z klapą zielona od mk4:)
Stałem pod sklepem bo byłem u znajomych:) -
Użytkownik archiwalnynapisał 12 lip 2010, 14:13 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Hehe:) Nie fiolet
tylko niebieski mk3, z klapą zielona od mk4:)
Stałem pod sklepem
bo byłem u znajomych:)No to by się zgadzało wszystko po przeciwnej stronie tego sklepu mieszka moja babcia
-
Użytkownik archiwalnynapisał 13 lip 2010, 06:44 ostatnio edytowany przez adasko1979
Świat jest mały:)
-
Użytkownik archiwalnynapisał 17 lip 2010, 13:02 ostatnio edytowany przez Dajmos
Dzisiaj w Jastarni ok 14 widziana czarna mk 2 z dwoma czerwonymi paskami w stylu vipera,z klubowymi ramkami na tablicach TK... jadąca w stronę Helu
-
Użytkownik archiwalnynapisał 18 lip 2010, 21:32 ostatnio edytowany przez Hellsin
jadąca w stronę Helu
nie słyszałem, co by do mnie coś jechało
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 lip 2010, 19:47 ostatnio edytowany przez fetorman