Widziany, widziana
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 lis 2009, 09:46 ostatnio edytowany przez Penugem
Potwierdzam Pozdro
czyli sie nie mylilem pozdro
-
wczoraj wieczorem widziany w katowicach swift na SW ktoś z forumowiczów ?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 1 gru 2009, 13:48 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Widziany Marcin na Piotra Skargi na wysokosci pomnika, jakis taki zamyslony, nawet nie odmachal
-
Użytkownik archiwalnynapisał 1 gru 2009, 20:30 ostatnio edytowany przez danbar
Widziany Marcin na Piotra Skargi na wysokosci pomnika, jakis
taki zamyslony, nawet nie odmachalJechałem zestresowany na przegląd, może dlatego nie widziałem Ciebie
Na całe szczęście autko bez problemów przeszło przegląd -
Użytkownik archiwalnynapisał 4 gru 2009, 07:38 ostatnio edytowany przez sholek
Jeśli to granatowe 3D z przyciemnionymi szybami oraz xsenonami to owszem klubowe.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 10 gru 2009, 16:22 ostatnio edytowany przez Mjecio
widziane dzis czarne gti mk3 jadace z milanowka w strone grodziska mazowieckiego, ok godz 13 30, czyzby kolega punkers?
-
Zolte GL z napisem Suzuki widziane dzisiaj w Wawie na ulicy Kasprzaka. Jechal najpierw przede mna, pozniej za mna, a w koncu ja skrecilem.
Rej. LKS chyba... -
pod aqua parkiem okolo 17
zaparkowalbym obok ale bym sie nie zmiescil
-
Użytkownik archiwalnynapisał 22 sty 2010, 20:20 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Tak jak w temacie niebieski hatch 4 drzwiowy zaparkowany przy poczcie na zaolziańskiej z resztą nie pierwszy raz go widzę na osiedlu
-
Użytkownik archiwalnynapisał 24 sty 2010, 21:36 ostatnio edytowany przez GrzesiekCK
-
Użytkownik archiwalnynapisał 24 sty 2010, 21:44 ostatnio edytowany przez GrzesiekCK
-
Użytkownik archiwalnynapisał 1 lut 2010, 19:11 ostatnio edytowany przez punkers
Moje jest granatowe...tylko ostatnio trochę brudne.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 22 lut 2010, 10:18 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Tak jak w temacie dziś rano na Politechniki przy Radwańskiej czarny GS z hakiem mnie wyprzedził chciałem go dojechać ale skręcił:D Wlepka klubowa na tylnej klapie
EL coś tam R nie wiem czy to nadal klubowe autko czy nie bo ramek pod rejerki klubowych nie miało. -
Użytkownik archiwalnynapisał 26 lut 2010, 18:54 ostatnio edytowany przez Dajmos
Zielonkawy sedan z ramkami klubowymi i blatami na SMI... widziany na stacji benzynowej BP na Bocheńskiego w Katowicach ok 10,30 o ile dobrze kojarzę to raz ten sedanik chyba był na spocie
-
Wczoraj na Prymasa Tysiaclecia przed Gorczewska, w korku widziany czarny GTI. Tyle, ze bez oznaczen klubowych, wiec nie wiem czy to ktos z forum.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 mar 2010, 19:51 ostatnio edytowany przez danbar
Widziany pomarańczowy GTI stojący przy ulicy Bohaterów Warszawy, naprzeciwko Turzynu,
około godziny 20:20.
Niestety właściciela nie było widać w okolicy -
Użytkownik archiwalnynapisał 8 mar 2010, 13:29 ostatnio edytowany przez przemask84
Widziany pomarańczowy GTI
stojący przy ulicy Bohaterów Warszawy, naprzeciwko Turzynu,
około godziny 20:20.
Niestety właściciela nie było
widać w okolicyBo był na randce w herbaciarni
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 mar 2010, 16:41 ostatnio edytowany przez danbar
Bo był na randce w
herbaciarniaaaa to pogratulować
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 mar 2010, 16:57 ostatnio edytowany przez Xsystoff
Pfffff a ja sie zastanawialem czy jest jakies nowe GTi w Szczecinie pomaranczowe, a to Przemka pomarancza
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 mar 2010, 18:40 ostatnio edytowany przez przemask84
Panowie..