Polo 6n2 by Jaco
-
-
@pacior koloru zmieniać nie będę.
-
Wygłupiłem się. To Polo co jechało przede mną to 9N .
Ale lampy mi się podobają.
-
Szykuję znów coś nowego . Jak będzie dam znać .
-
Takie lampy sobie z prezentowałem .
Przy montażu okazało się że kable w jednej z lamp są odwrotnie podłączone z czego miałem tzw. ,,choinkę,, w prawej lampie.
Ale już wszystko OK.
Zrobię fotkę za dnia bo teraz wieczorem słabo chyba widać
-
@Jaco czyli zrobiłeś tzw. "Lexus look". Do mnie absolutnie nie przemawia, ale ważne, że Tobie się podoba! :)
-
@bpx33 drogo nie płaciłem : https://allegro.pl/polo-6n2-lift-lampy-tyl-tylne-lewa-prawa-komplet-i7512894401.html? Homologację mają .
Zrobię fotę za dnia i zapodam.
-
-
jakoś nigdy zwolennikiem takich lamp nie byłem, zdjęcie mnie nie przekonuje i trzeba by za żywo obejrzeć ;) jeżeli jakościowo są ok to daję like :D
-
No to może nie potrzebnie się chwaliłem ? Mnie się podobają. Oczywiście na żywo jest inaczej. Może filmik nakręcę ?
-
@jaco napisał w Polo 6n2 by Jaco:
No to może nie potrzebnie się chwaliłem ? Mnie się podobają. Oczywiście na żywo jest inaczej. Może filmik nakręcę ?
no jak niepotrzebnie.. ktoś kto będzie myślał o takich lampach luknie na zdjęcie i będzie miał jakiś ogląd więc uważam że to przydatne chwalenie.
Nagraj, zobaczymy jak świecą :) -
Zrobiłem filmik. https://www.youtube.com/watch?v=EEa4eYQpPZA&t=6s
Wygląd lamp
Świecenie:
Postojowe
Kierunkowskazów
Wsteczny ( w nocy bardzo dobrze widać za samochodem )
Przeciwmgielne
Stop
Wszystkie światła na raz
Widok ogólny. -
-
Dziś odczytałem na lampie że są do Polo do 99r czyli do Polo 6n ? Lampa nie przylegała idealnie jak oryginał ( może tjunig tak ma)
Ale kupiłem gruba uszczelkę i okleiłem nią lampę i muszę przyznać że to zdało egzamin. -
@jaco
Dobry pomysł z tą uszczelką. -
@ryszard tak zwłaszcza z boku bo wypełniła braki w lampie :
-
@jaco napisał w Polo 6n2 by Jaco:
No to może nie potrzebnie się chwaliłem ? Mnie się podobają.
Tak samo jest z moimi naklejkami na szybie tylnej, bocznych i klapie. ;) Wszystkim się nie podoba, a mi tak, więc tak jak pisałem wcześniej, najważniejsze, że podoba się Tobie, a co sądzi reszta... Niech se myślą co chcą! :)
-
Chciałbym kupić jeszcze sobie lusterka takie jak miałem w ostatnim Tico. Czyli manualnie ustawiane lustro ale nie ma takich do Polo lub ja nie mogę znaleźć.
-
Mówisz o takich ustawianych paluchem po naciśnięciu lusterka? Czy takich z ustawianiem manualnym z wewnątrz auta? Jeśli myślisz o tych pierwszych to raczej bez szans (VW chyba nigdy nie był aż tak "zacofany")... :P
-
Jaco ma na myśli takie z patyczkiem wewnątrz auta.