Jaki to samochód??? zgaduj zgadula
-
K-R-I-T, 5-Passenger Touring.
Samochód z Detroit. Silnik 4-cylindrowy 22 KM, skrzynia trzybiegowa.
Model z roku 1913.
Można obejrzeć w National Automobile Museum w Reno (Nevada). -
dajesz
-
Maszyna, którą kiedyś mieć chciałem.
-
Isuzu Trooper
-
Isuzu Trooper
Ewentualnie Opel Monterey
-
Brawo!
Twoja kolej. -
Monterey ma inny grill jesli dobrze pamiętam
-
Tez w pierwszym odruchu pomyslalem o Monterey ale wlasnie inny grill mnie naprowadzil na Isuzu
Nowa zagadka:
-
Nowa zagadka:
Mitsubishi Galant IV?
Pewnie w wersji Coupe -
Nie Ale trop jest dobry, tylko na Europe to mialo inna nazwe.
-
Nie Ale trop
jest dobry, tylko na Europe to mialo inna nazwe.Mitsubishi Sigma ?
-
Heh jestescie blisko, ale nadal to nie to Przypomne, ze na przelomie lat 70/80 byl Galant Sigma, ktory kilka lat pozniej zmienil nazwe na Galant, a Sigma ozyla troche pozniej jako luksusowy model (nie bylo coupe). Obaj jestescie blisko, bo to coupe jest na bazie galanta sigmy ale nie nazywa sie galant sigma tylko wewnetrzna nazwa to galant xxxx ale na swiecie nie bylo sprzedawane jako galant xxxx, tylko pod innymi nazwami, w europie jako mitsubishi xxxx. I o to drugie xxxx mi chodzi Nie zaliczam odpowiedzi galant coupe 4gen, bo raz ze to ma swoja nazwe a dwa nie na bazie 4gen Jedna nazwa i po krzyku jestescie bardzo blisko.
-
Jedna nazwa i po krzyku jestescie bardzo blisko.
No to strzelam: Mitsubishi Sapporo
-
No to strzelam:
Mitsubishi SapporoTADAM BRAWO!
1976: From the 3rd generation Galant Sigma , Mitsubishi made a coupe version, the Mitsubishi Galant Lambda.
The Galant Lambda became known in Europe as the Mitsubishi Sapporo, in England it was known as the Colt Sapporo. Chrysler who had a share in Mitsubishi, sold the Sapporo under the names Dodge Challenger and Plymouth Sapporo in the United States, while in Australia it became known first as the Chrysler Scorpion and later as the as the Mitsubishi Scorpion.
-
Chrisu - dajesz nową.
-
Chrisu - dajesz
nową.Takie coś. O!
-
Takie coś. O!
Za trudne?
Podpowiedź
116 konny Japończyk, na zdjęciu model z 1978r.
-
Za trudne?
Podpowiedź
116 konny
Japończyk, na zdjęciu model z 1978r.Datsun/Nissan?
-
Toyota corolla ?
-
Datsun/Nissan?
Nie