[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
kupiłeś używane tarcze hamulcowe?
-
kupiłeś używane
tarcze hamulcowe?Jeśli tak to nie rozumiem po co.Ja z miesiąc temu kupiłem fajne nacinane NOWE speedmaxy za 51zł
-
tak kupił tarcze które jeżdziły tydzien na aucie i nie maja nawet najmiejszego śladu że były używane
a dal 25zł
-
tak kupił tarcze
które jeżdziły tydzien na aucie i nie maja nawet najmiejszego śladu że były używane
a dal 25złDokładnie poza tym od Plastka mam wszystko pewne, wysyłkę mam na prędkości, a tarcze w stanie niemal idealnym, więc po co przepłacać i kupować nówki?
-
Przed zimą postanowiłem się zabrać za podłogę. Narazie od środka, niedługo od spodu wywaliłem dzisiaj fotele, choć jedną śrubę musiałem rozwiercić, bo za cholere nie chciała puścić..
Podłoga do łatania, bo dziury straszliwe, jedną stronę w miarę już ogarnąłem, za parę godzin biorę się za drugą jeszcze muszę zajrzeć do bagażnika, bo zapomniałem o nim dzisiaj całkowicie
i przy okazji wszystko uprałem
Do oczyszczenia jeszcze mocowania foteli, bo zardzewiały, a brzydko to wygląda w środku..
-
troche masz te dodatkowe wywietrzniki xD ale w sumie to dobrze, jesienią szyby Ci nie będą parować
-
jesienią szyby Ci nie będą parować
Ale zimą zaspy
-
Ale zimą zaspy
Nigdy nie wiedziałem, czemu mi tak po nogach wieje
choć po drugiej stronie większe otwory byłyWczoraj ogarnąłem wszystko, wysmarowane bitgumem, shcnie to i wietrzeje bo śmierdzi straszliwie
-
Masakra
Jednak japońskie Swifty mają lepszą blachę
-
Masakra
dokładnie..
Podłoga połatana, zakonserwowana, dzisiaj posmarowałem takim wynalazkiem Boll'a o nazwie masa uszczelniająca
narazie schnie, może jutro uda mi się poskładać wszystko
-
Po koledze rav52v odziedziczyłem kierownicę
Przy okazji sobie naprawiłem odbijanie kierunków, bo od początku mi nie działało
i póki co z tych plastikowych elementów zdrapałem farbę i wygląda to nawet znośnieNo i ta osłona przełącznika zespolonego wcale nie ma zbyt małego otworu, pasuje idealnie, nic nie trze
Nasuwające się pytanie: jakieś problemy w razie kontroli drogowej mogę mieć?
-
Po koledze
rav52v odziedziczyłem kierownicę
Przy okazji sobie
naprawiłem odbijanie kierunków, bo od początku mi nie działało
i póki co z tych
plastikowych elementów zdrapałem farbę i wygląda to nawet znośnie
No i ta osłona
przełącznika zespolonego wcale nie ma zbyt małego otworu, pasuje idealnie, nic nie
trze
Nasuwające się
pytanie: jakieś problemy w razie kontroli drogowej mogę mieć?Pewnie że ładnie, tylko śruby daj nowe! : D
-
Pewnie że ładnie,
tylko śruby daj nowe! : DJutro w miasto pojadę to poszukam takich ładnych imbusów
-
Jutro w miasto
pojadę to poszukam takich ładnych imbusówuwazaj bo mi od drgan sie luzowały te sruby musialem dokręcac podczas jazdy...
-
A nie masz tej harmonijki na nabę?
A co do śrubek to masz tu klik , ale moim zdaniem 20 zł to trochę za drogo
Na pocieszenie zostanie Ci jedna śrubka na zapas, bo u Ciebie masz nabę Victora na 5 śrubek
-
A nie masz tej
harmonijki na nabę?
A co do śrubek to
masz tu
klik
, ale moim zdaniem 20 zł to trochę za drogo
Na pocieszenie
zostanie Ci jedna śrubka na zapas, bo u Ciebie masz nabę Victora na 5 śrubekNo trochę drogo jak za śrubki.. póki co znalazłem tylko na krzyżak i są git
Dzisiaj poskładałem jako takie car audio. Wrzuciłem wzmacniacz o nazwie Terminator GX-7004, jakiś niemiecki ponoć, dostałem w sumie za darmo, więc pomyślałem, czemu by nie zamontować.
Do tego mam dwa pasywne subwoofery Magnata. Cały bagażnik zatem jest zajęty
jutro cyknę fotkę -
Subaru Swift
JUSTY!!!
-
Dzisiaj poskładałem jako takie car audio. Wrzuciłem wzmacniacz o nazwie Terminator GX-7004, jakiś niemiecki ponoć,
dostałem w sumie za darmo, więc pomyślałem, czemu by nie zamontować.
Do tego mam dwa pasywne subwoofery Magnata. Cały bagażnik zatem jest zajęty jutro cyknę fotkęJestem ciekaw
-
JUSTY!!!
Z Justy to ja mam tylko maskę
-
Dzisiaj wrzuciłem drugi subwoofer i wygląda to tak:
miejsca nie ma w ogóle
chyba pomyślę, żeby zrobić jakies pudło wspólne dla obydwu głośników.Sam wzmacniacz prezentuje się tak:
Kabel zasilający o przekroju 10mm2, puszczony środkiem koło skrzyni biegów, sygnałowe pusciłem lewym progiem. Radio (Sony Xplod CDX-Gt 200) mam dwukanałowe, dorobiłem przejściówki tak, aby podłączyć sygnał do 4 kanałów wzmacniacza.
Z przodu mam wrzucone dwudrożne głośniki Magnata w fabryczne otwory, jakies wypasione nie są, ale dają radę. Do tego dorzucę tweetery, czekam aż mi przyjdąA brzmi to tak:
(można oglądać w hd )