[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
jest rozporka oryginał ktora wchodzi takze do swifta z puchą. widzialem taką.
ale wtedy kielichy były by szorowane
-
Na allegro są dostępne rozpórki pasujące i do GTi i do 1,3 8v / 1.0 / 1,6. Sam zakładałem taką do 1.0 i pasuje
-
Skoro już zgadujemy
to ja myślę, że filtr stożkowy...No to kolega odgadł
-
No to kolega odgadł
A jaka nagroda za to będzie...
-
A jaka nagroda za
to będzie...Oklaski!
Dzisiaj zmieniłem sobie przedni zderzak na taki z mk3, już dawno mi się podobał z takimi kierunkami:
Poprzdnik był trochę poobijany, połamany na dole. A ten prościutkiJeszcze udało mi się wyłapać maskę z Justy za 180zł z wysyłką
-
to nie jest z mk3 jzu nie lepiej bylo by ci ta zrobic za te 180 zl u jakiego lakiernika??
-
to jest zderzak z mk3 przeciez.
-
to jest zderzak z
mk3 przeciez.a nie Mk II przypadkiem, bo nie ma "ryfli"
-
mk2 dokladnie
-
przeciez to zalezy jeszcze czy idzie z sedana czy jakiej wersji innej.
-
Dla ścisłości - zderzak z GS'a mk2
-
Dzisiaj zmieniłem
sobie przedni zderzak na taki z mk3, już dawno mi się podobał z takimi kierunkami:
Fajowy!!!
-
Oklaski!
Dzisiaj zmieniłem
sobie przedni zderzak na taki z mk3, już dawno mi się podobał z takimi kierunkami:
Poprzdnik był
trochę poobijany, połamany na dole. A ten prościutki
Jeszcze udało mi
się wyłapać maskę z Justy za 180zł z wysyłkąa nie za dużo tych kierunków z przodu panie?
-
jzu nie lepiej bylo by ci ta zrobic za te 180 zl u jakiego lakiernika??
Pewnie i było dało radę, ale każdy mi mówił, że wcześniej czy później zacznie szpachla pękać (zresztą już pęka po mojej naprawie )
a nie za dużo tych kierunków z przodu panie?
W sam raz!
-
W kierunkach zrób świtełka do jazdy dziennej aby jasne klosze dorwać, a to jest chyba poziom hard już.
-
W kierunkach zrób
świtełka do jazdy dziennej aby jasne klosze dorwać, a to jest chyba poziom hard
już.Ja bym proponował w kierunkach z zderzaku kierunki a w kierunkach przy lampach dać postojówki, taki USA style
-
taki mk2,3 stajl
-
Na allegro są
dostępne rozpórki pasujące i do GTi i do 1,3 8v / 1.0 / 1,6. Sam zakładałem taką do
1.0 i pasujeTe z profilu kwadratowego? Za 169 zł + przesyłka?
-
Subaru Swift
-