[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
szkoda że nie 2 w nocy
-
No chyba twoje
Mi na starym sprzęgle łapało dość wysoko i na nowym jest tak samo...
-
Przecież to się reguluje Nienawidzę jak mi sprzęgło wysoko łapie, dlatego warto sobie pokręcić tą nakrętką na lince sprzęgła i ustawić tak jak pasuje To jest właśnie zaleta sprzęgła na linkę moim zdaniem.
-
Przecież to się
reguluje Nienawidzę jak mi sprzęgło wysoko łapie, dlatego warto sobie pokręcić tą
nakrętką na lince sprzęgła i ustawić tak jak pasujeA to nie jest tak, że im wcześniej łapie tym szybciej się zużywa?
-
No chyba twoje
U mnie też nic takiego nie ma miejsca
-
Przecież to się
reguluje Nienawidzę jak mi sprzęgło wysoko łapie, dlatego warto sobie pokręcić tą
nakrętką na lince sprzęgła i ustawić tak jak pasuje To jest właśnie zaleta
sprzęgła na linkę moim zdaniem.Ja lubię jak łapie prawie od samej podłogi
Czasem wsteczny muszę na raty wrzucać
-
A to nie jest tak,
że im wcześniej łapie tym szybciej się zużywa?Jak wysoko łapie to się szybciej zużywa...
Delikatnie naciśniesz samym ciężarem stopy i już się tarcza ślizga (i zużywa)
-
No mówili, że za 2
tysie kupią z gazem ode mnie niedaleko
ja mówie - droga
wolna, kupicie gnieciucha nieobspawanego ani razu.
O 23 przyjechali,
wrócili przed 24, bo przemyśleli.I za ile w końcu kupili?
-
I za ile w końcu
kupili?Nie kupili, wrócili i proponowali 1200.
Dzisiaj kolejny potencjalny klient ma podjechać, potem zdam relację -
Nie kupili, wrócili
i proponowali 1200.
Dzisiaj kolejny
potencjalny klient ma podjechać, potem zdam relacjęWeź ich pogoń
Wiesz co to auto jest warte, sam wszystko przy nim wymodziłeś, nie sprzedawaj za bezcen
Felgi już sprzedałeś?
-
Delikatnie
naciśniesz samym ciężarem stopy i już się tarcza ślizga (i zużywa)Nigdy nie trzymam nogi na pedale.
-
Swift dalej jest u mnie i prawdopodobnie u mnie dokończy żywota.. Czekam jeszcze parę dni i zaczynam go rozbierać, bo po wizytach kilku klientów tracę nadzieje w Polaków
chcą kupić idealne auto za 1500zł..
Dlatego dzisiaj wstawię ogłoszenie do motogiełdy co by zrobić rozeznanie -
Swift dalej jest u
mnie i prawdopodobnie u mnie dokończy żywota.. Czekam jeszcze parę dni i zaczynam go
rozbierać, bo po wizytach kilku klientów tracę nadzieje w PolakówTo dokończy żywota czy go rozbierasz?
-
pewnie rozbierze i zostawi sobie serię ... proste.
-
pewnie rozbierze i
zostawi sobie serię ... proste.Można by wybebeszyć ze wszystkiego i zrobić autko na wyścigi jak KonradSwift.
-
Swift dalej jest u
mnie i prawdopodobnie u mnie dokończy żywota.. Czekam jeszcze parę dni i zaczynam go
rozbierać, bo po wizytach kilku klientów tracę nadzieje w PolakówNie szkoda Ci rozbierać go?
Tyle przy nim zrobiłeś...
Może jeszcze ktoś się trafi
Rok jeszcze trzeba było pojeździć, pośpieszyłeś się z tą Madzią
-
auto na wycigi 1.3 8v? bez sensu
-
auto na wycigi 1.3
8v? bez sensuTo litrówka przecie
-
1.0 na ciasnych, albo śliskich próbach zdarzało mi się klepać Civici 1,3 i Swifty GTi, wiec nie skreślać mi tu litrówki
-
Może ja kupię ,tego swifta ,fajny stan bardzo mnie się podoba ,swojego już chyba nigdy nie naprawie ,godny nastepca