[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
dlatego trzeba mieć sedana
-
Półka to mnie do
szału doprowadza. Zaś po jej wyjęciu te plastiki ją trzymające napierdzielają
jeszcze głośniej .A myślałem, że to tylko ja popadam już w lekką paranoję, że w Swifcie zaczyna mi coraz więcej rzeczy trzeszczeć...
-
A myślałem, że to tylko ja popadam już w lekką paranoję, że w Swifcie zaczyna mi coraz więcej rzeczy trzeszczeć...
Nie jesteś sam
Robię, co mogę, ale ciszy chyba nie będzie
A jak podgłoszę troszkę sprzęcik to naprawdę wszystko "gra" -
dlatego trzeba mieć
sedanaDoookłaaaadnie
U mnie tuba pracuje solidnie, bo lubię basy, i nic z tyłu nie rezonuje
Ze 3 lata temu wymieniłem półkę sedanową z dykty (normalna płyta pilśniowa 5 mm) na 15 mm wiórową (ze starej szafy :d), przykręciłem całość na solidne śruby i jest spoko
Ta płyta działa lepiej niż rozpórka - dlatego pewnie nie zauważyłem różnicy po wykonaniu tylnej rozpórki samoróbki
-
A myślałem, że to
tylko ja popadam już w lekką paranoję, że w Swifcie zaczyna mi coraz więcej rzeczy
trzeszczeć...Latka autku lecą
-
U mnie tuba pracuje
solidnie, bo lubię basy, i nic z tyłu nie rezonujeTy masz ~100W RMS jeśli dobrze pamiętam. U mnie jest Kenwood KAC-PS201T i Powerbass PS12 (skrzynia closed ~30L).
-
Ty masz ~100W RMS
jeśli dobrze pamiętam. U mnie jest Kenwood KAC-PS201T i Powerbass PS12 (skrzynia
closed ~30L).Ale dobrze tłucze, mała moc wzmacniacza i mała moc tuby, dobrze się to zgrało, a głośnik w niej ma 10"
-
Nie wiem, raczej
chyba nie lata, bo dobrze to przyklejałem.Chyba ... no właśnie ... bez zakrycia blachą tych otworów to gdybać można dalej
Prędzej skłaniałbym
się ku temu, że swift trzeszczy i tyle.da się większość trzasków wyeliminować, po prostu trzeba chcieć, mieć chęci, czas i trochę grosza
-
Można np poflokować wszystkie plastiki po wewnętrznej stronie i załatwione
-
Można np poflokować
wszystkie plastiki po wewnętrznej stronie i załatwioneJa tam wole sobie sprzęt pokompletować, niż wygłuszać tego swifta
sprzęt przerzucę, a mat wygłuszających ani flokowanej deski nie bardzo -
Kenio na pokładzie
Wrażenia super, tylko aku muszę wymienić, bo kiepskawy już - po 10 minutach grania nie mogę odpalić auta
-
Co to za model?
-
Co to za model?
Kac 846
-
Czyli tak jak podejrzewałem było warto za taką kasę
Cieszę się, że mogłem troszkę pomóc -
A jaka cena? Ja dałem 168zł za KAC-PS201T
-
A jaka cena?
Tajemnica handlowaJa dałem 168zł za KAC-PS201T
Kłamca! 168,50
Jak się sprawuje -
Całkiem dobrze, na pewno znacznie lepiej niż poprzedni Renegade. Daje sobie radę z głośnikiem, mam wrażenie że ma nad nim zapas mocy ( choć ja się nie znam ). Jeszcze muszę jakiś przód skompletować i dokupić drugi wzmacniacz (też myślę Kenwood, ale jakiś mniejszy), ale to najprędzej początkiem przyszłego roku. Za taką kasę myślę, że zrobiłem świetny interes.
-
Jak się sprawuje
Widzę że Swifciarze lubują się w Kenwood-ach
Co do cen - okazja to to jeszcze nie była Czasem ludzie nie wiedzą co sprzedają -
Czyli tak jak
podejrzewałem było warto za taką kasę
Cieszę się, że
mogłem troszkę pomócNo pomogłeś już niejednemu
-
A jaka cena? Ja
dałem 168zł za KAC-PS201TZ wysyłką 180zł, licytacja była na 140, ale nie chciałem się bawić, chciałem go mieć