[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
-
A odpowiedź co wypluło google się liczy ? Bo juz wiem gdzie to.
-
Poczekajmy na resztę i zobaczmy czy coś wymodzą :P
Jak nie to możesz pisać! :)
-
Ja jestem daleko od cywilizacji i mam problemy z dostępem do netu, więc na mnie nie czekajcie.
Liczcie też beze mnie, koledzy. Poprawi mi się łączność, to dołączę (max. 2 tyg.). -
Juchowo – wieś w Polsce położona w województwie zachodniopomorskim, w powiecie szczecineckim, w gminie Borne Sulinowo :)
-
@likaon powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
Juchowo – wieś w Polsce położona w województwie zachodniopomorskim, w powiecie szczecineckim, w gminie Borne Sulinowo :)
Czyli okolice jak dobrze pamietam ostatniego zlotu jaki był zorganizowany przez forum ze złośnika 😁
-
@Gooral w Bornem Sulinowie też byłem ;)
Od wczoraj do jutra Toruń, a od niedzieli przez dwa tygodnie Ząb. :D
-
@pacior wypad do Zachodniopomorskiego + Toruń w drodze powrotnej ~1600 km.
Wczoraj (dojazd do Zębu) + dziś jest już kolejne ponad 400 km. ;) -
No to pora na małe podsumowanie wakacyjnych wypadów... :P
W 3 tygodnie zrobione ~3900 km (1600 km podczas pierwszego wyjazdu i 2300 km podczas drugiego) po drogach praktycznie całego kraju (byłem nad morzem i w górach).Ostatnie dwa tygodnie spędziłem w Zębie jeżdżąc praktycznie codziennie na Słowację i chodząc po Tatrach. Coraz bardziej podoba mi się po "tamtej" stronie i w przyszłym roku będę próbował pojechać tam na 3 tygodnie. ;)
Nie przedłużając więcej parę fotek Suzka:
Nawet Rudolf był! :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podrzucić tu link do całego wyjazdowego albumu?
-
@BPX33 powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podrzucić tu link do całego wyjazdowego albumu?
Dawaj, ja lubię góry a jakoś nie ma kiedy się wybrać.. i jeszcze te przerażające myśli o tłumach turystów jak na bazarze za starych dobrych czasów :D
Fotki fajne, Swift jak to Swift spisał się na medal.
-
@pacior powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
i jeszcze te przerażające myśli o tłumach turystów jak na bazarze za starych dobrych czasów :D
Dlatego ja od 3 lat przestałem chodzić po polskich Tatrach ;)
Po słowackiej stronie jest dużo luźniej, nie płacisz za wstęp do Tatrzańskiego Parku Narodowego, masz 2x większą sieć szlaków, możesz iść z psem, jechać na rowerze itp. itd.Album: Tatry 2017
-
Na Słowacji jest jeszcze bardzo dużo innych ciekawych miejsc niekoniecznie związanych z górami, ale w ich okolicy. ;)
P.S. Co do zdjęć to z zeszłego roku mam jeszcze fajniejsze, bo jest dużo zwierzyny. :P
-
@BPX33 powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
P.S. Co do zdjęć to z zeszłego roku mam jeszcze fajniejsze, bo jest dużo zwierzyny. :P
Dobry fotograf z Ciebie ;) :P więc mógłbyś się pochwalić :)
Jakoś trzeba uprzyjemnić sezon ogórkowy :D
-
@pacior powiedział w [moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33:
Dobry fotograf z Ciebie ;) :P więc mógłbyś się pochwalić :)
Eee tam! Co najwyżej przeciętny... Sam wiem jak dużo jeszcze mi brakuje do perfekcji.
Ale skoro chcesz obejrzeć: Tatry 2016
Jakoś trzeba uprzyjemnić sezon ogórkowy :D
Mogę podrzucić jeszcze linki do wszystkich albumów z driftu? ;) Ale do tego to chyba założę oddzielny wątek! XD
-
-
Wkrótce rozpocznie się sezon na dłuższe wyprawy, więc tak jak w zeszłym roku krótka lista rzeczy do zrobienia w Suzku:
- Przywrócenie pełnej sprawności autoalarmu (sygnał świetlny).
- Wymiana tarcz, klocków, bębnów i szczęk hamulcowych.
- Ściągnięcie przedniego zderzaka i oddanie do klejenia (mała przygoda sprzed paru zim).
- Jeśli się uda usunięcie wszystkich, nawet tych najmniejszych wycieków z silnika (ma być sucho i sterylnie :P).
- Klasycznie walka z rudą (doły drzwi, progi, maska).
Co więcej? Wyjdzie w praniu... XD
-
Opyla Ci się go w ogóle trzymać skoro i tak większość czasu śmigasz skoda?