[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Mnie ostatnio ktoś przypędzlował w tył i oprócz ostro przytartego zderzaka mam gniecione nadwozie i co poradzisz
Auto służy jak widać do jeżdżenia, szramy muszą byćA i dodam że bardzo ładne halogenki, szczerze to chyba z 1,5 roku leżały nie uruchamiane i nie byłem pewien czy żarówki były sprawne . Jako sugestię, mogę dodać jeszcze zamiast pomarańczowych to przeźroczyste kieruneczki zapodać, jak coś to sam same klosze, jeden co prawda ma pęknięte w 1/2 ucho górne, ale to do zrobienia, jak chętny to odezwij się to pomodzimy pod garażem, piwko przyniesiesz i się zrooobi
-
Mnie ostatnio ktoś
przypędzlował w tył i oprócz ostro przytartego zderzaka mam gniecione nadwozie i co
poradzisz
Auto służy jak
widać do jeżdżenia, szramy muszą być
A i dodam że bardzo
ładne halogenki, szczerze to chyba z 1,5 roku leżały nie uruchamiane i nie byłem
pewien czy żarówki były sprawne . Jako sugestię, mogę dodać jeszcze zamiast
pomarańczowych to przeźroczyste kieruneczki zapodać, jak coś to sam same klosze,
jeden co prawda ma pęknięte w 1/2 ucho górne, ale to do zrobienia, jak chętny to
odezwij się to pomodzimy pod garażem, piwko przyniesiesz i się zrooobiwww.iparts.pl tam są po 25zł białe kierunki takie jak ja mam
-
Aby mokro nie było to da się zrobić bez problemu, kupię śruby nierdzewki oraz podkładki i coś się zmodzi.
A kierunki białe fajniejsze, bo teraz to masz JDM/USDM style
-
Aby mokro nie było
to da się zrobić bez problemu, kupię śruby nierdzewki oraz podkładki i coś się
zmodzi.
A kierunki białe
fajniejsze, bo teraz to masz JDM/USDM styleJeszcze troche german style'u, jakieś stickerbomby i będzie piękna choineczka
-
Lubię style
mieszane...Raz dziewczynka, raz chłopaczek
-
Przy samochodzie, a
nie w stosunkach...Ja wiem czego jeszcze nie lubisz - zmian !
-
Ja wiem czego
jeszcze nie lubisz - zmian !No właśnie, konserwatysta
-
Wszystko zależy w
jakim sensie.
A wracając do
tematu auta, bo nam się mały bałagan zrobił to niedługo wleci nowy lewy reflektor
przedni.A co się stało ze starym ?
-
Będzie teraz ładnie
świecić!
zrób likaon style : D
-
Będzie teraz ładnie
świecić!
To jest ten z allegro, nowy mejd in czajna?
-
Nie.
Zamiennik DEPO z IC.No bo te z allegro wiem, że kiepścizna straszna