[Moje Tico] Gamero Trochę inny miedziak.
-
-
Wygląda ładnie.
Jaki przebieg, ile kosztowała? Co ma w sobie?
I gdzie trzasnąłeś tę fotkę? -
dlaczego nie V6
-
dlaczego nie V6
Bo to trzeba poić wiadrami.
-
Bo to trzeba poić
wiadrami.Dokładnie, choć to i tak mało powiedziane
-
mnie się najbardziej podoba to w głębi
-
To z pewnością jeden ze zruinowanych zamków jurajskich ze Szlaku Orlich Gniazd. Ale nie Olsztyn - za mały
Mirów?
-
Wygląda ładnie.
Jaki przebieg, ile
kosztowała? Co ma w sobie?
I gdzie trzasnąłeś
tę fotkę?Przebieg 170 tyś
z opłatami wyniosła mnie 12500.
Troszkę ma bajerów założył bym temat gdzieś o niej ale nie wiem gdzie
Czy po prostu tutaj
Fotka zrobiona w Mirowie -
Jeśli bym miał cysternę paliwa na placu, myślę że bym kupił
-
Tak dokładnie jest to Mirów
-
Troszkę ma bajerów
założył bym temat gdzieś o niej ale nie wiem gdzie
Czy po prostu tutajPrzecież jest kącik włoszczyzny
-
kolega ma taką, ciągle narzeka na przednie wahacze,poza tym ładne auto
-
Po myszkowskich blachach domyśliłem się że chodzi o jurajskie zamki, a że mam dziewczynę Częstochowiankę to trochę znam te strony kraju Pięknie tam, oj pięknie.
EDIT:
A co do Alfy - zdania są bardzo podzielone ale sądzę, że to takie głupie stereotypy. Generalnie każde auto może byc dobre lub beznadziejne - zależy od egzemplarza i jego historii.
A Alfy ładne, ładne, jak to Włoszki
-
A co do Alfy -
zdania są bardzo podzielone ale sądzę, że to takie głupie stereotypy. Generalnie
każde auto może byc dobre lub beznadziejne - zależy od egzemplarza i jego historii.
A Alfy ładne,
ładne, jak to WłoszkiMam w domu jedną Alfę i niestety ale mistrzem bezawaryjności to ona nie jest Fakt, że jeździ jako taxówka i strzela spore ilości km. ale co chwila coś pada a to coś w zawieszeniu (wymienione już amortyzatory, sworznie, wahacze, końcówki drążków), 2 dni temu wypadł klocek hamulcowy. Mogłaby w końcu pojeździć troche bez awarii...
Co do tematu o Alfie, sądzę, że do założenia go będzie idealny kącik aut włoskich klik
-
Rozmowa przeniesiona do odpowiedniego działu Tutaj
-
kolega ma taką,
ciągle narzeka na przednie wahacze,poza tym ładne autoZawieszenie wielo wahaczowe, jak na razie nie narzekam
Zacznę jak będzie się wymieniało bo nie tani interes ale jak narazie śmiga jak szalona