Poszukuję części do Tico - osłonki drzwi dokladnie
-
Ja ostatnio widziałem 2 tikacze z tym body-kitem, co do zakupu to trzeba po szrotach szukać, mimo że towar deficytowy to nie każdy wie że są na niego chętni
Jeden taki tikacz stoi przy budynku KM w warszawie, żałuje że nie zrobiłem zdjęcia bo ciekawy kolor był..
-
Chcesz "rudą" pod to schować?
-
W sklepach z
tuningiem też patrzyłem ale jak na złość i tam nic nie mogę wyniuchać Powoli
zaczynam sądzić że to szukanie igły w stogu siana...Ja jak szukałem części do klimy, też tak myślałem. A jednak udało mi się dokończyć projekt. Myślę, że na pewno znajdziesz ten body kit, bo czasem można spotkać tikacze w niego wyposażone. Najlepiej pytać lub jeździć po szrotach Ewentualnie, możesz szukać w sklepach, ale przydały by się najlepiej numery katalogowe tych nakładek.
-
ale przydały by się najlepiej numery katalogowe tych nakładek.
.. mówisz i masz.. [>>TU
-
ja dziś jade do znajomego na szrot.. ponoć kiedyś miał tico z tym body kitem i poszło do huty..
-
A gdzieżby znowu...profanacji swojemu autku nie zrobię To bardziej takie moje widzi mi się żeby je mieć. Chcę je potem przemalować albo na kolor auta albo na czarno, tego jeszcze nie wiem jak Ale rdzy nie mam zamiaru tam chować, to nie wyjście z sytuacji. Cóż z tego że schowam a tam dalej będą się dziać cuda i w końcu z drzwi mi proszek zostanie. Po prostu podoba mi się coś takiego i chciałem dać sobie na autko tylko że znalezienie tego jak widzę graniczy z cudem
-
Szkoda Ticacza Widzisz, u mnie na szrotach dostać drzwi, maskę albo jakikolwiek element do Tico to już są problemy. Na drogach tych aut pełno ale żeby coś dostać to koniec...nic wgl nie ma
-
Dzięki za numery Na pewno się przydadzą, i mam nadzieje że pomogą mi znaleźć te cholerne nakładki
-
Wiesz, już tydzień latam po necie i szrotach. Niestety cały czas odchodzę z kwitkiem bo oczywiście nikt tego nie ma, a nawet przytrafiła się taka sytuacja że facet na szrocie pierwszy raz o takim czymś do tego auta słyszał.
-
Poszukiwania zakończone Panowie. Nic nigdzie nie mają. Starałem się nawet wspomóc numerami jakie od was dostałem i nic Tego bodykitu już chyba nigdzie i nigdy nie znajdę...
Dziękuję wszystkim za pomoc, podpowiedzi i porady, były dla mnie bardzo cenne. Cieszę się, że mój temat nie zaśmiecił forum i że mogłem liczyć na pomoc, poniekąd fachowców w temacie Ticolotów Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
-
No, są te osłony... ale z całym autem.
Klikać! -
Hah...jak zawsze wtedy kiedy już mi są nie potrzebne Chociaż teraz tak patrząc to kiepsko zdałyby egzamin na moim ticolocie Ale teraz drzwi są już u mnie wyremontowane i nie ma bata moim zdaniem jeśli chodzi o wygląd
A tak nawiasem mówiąc to auto z ogłoszenia fajniutkie Na tym kolorze auta osłony się fajnie prezentują a i sam stan Tico nienaganny moim zdaniem
-
Chociaż teraz tak patrząc to kiepsko zdałyby
egzamin na moim ticolocie Ale teraz drzwi są już u mnie wyremontowane i nie ma
bata moim zdaniem jeśli chodzi o wyglądAkurat do bordowego koloru pasują srebrne plastiki. Oto przykładowe zdjęcie takiego Tico: