Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Ma ktoś ochotę na kompletny silnik od Alto Works w Polsce? Cena odstrasza, ale może znajdzie się śmiałek chętny na swapa Na pewno trzeba by zmienić skrzynię biegów, o tutaj jest od RWD (Suzuki Cappuccino).
Tak czy inaczej - to pierwsze ogłoszenie w PL z takim silnikiem chyba. Rarytas.
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
Fakt rarytas i warte tematu ale u nas już wyciągnęli więcej niż 100 kucy z litra i to bez turbo w tico więc bez szału
-
Fakt rarytas i
warte tematu ale u nas już wyciągnęli więcej niż 100 kucy z litra i to bez turbo w
tico więc bez szałumoże i tak ale tu masz seryjny silnik z którym nie powinno być problemów (jeżeli już uda się go założyć).
Ja bym się pobawił ale jedna zabawka już stoi i będzie mnie trochę kosztować -
-
Zadbany egzemplarz:
http://olx.pl/oferta/dawewoo-tico-tylko-43tys-km-jak-nowy-CID5-ID6z2ml.html#ea9fe2f099Tyle że handlarz wziął je w swoje łapki i wygórował cenę .
-
Tyle że handlarz
wziął je w swoje łapki i wygórował cenę .Czy ja wiem... cena jest adekwatna do stanu, o ile jest on taki jak w opisie i na zdjęciach.
-
Patrzcie jakie ładne 12" do Tico
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
Widziałem je kiedyś kusiły mnie
-
Widziałem je kiedyś
kusiły mnieBo fajne są, jeszcze żadnego Tico na takich nie widziałem. W ogóle Tico na alusach to rzadkość
-
Pomyśle na lato narazie kupić musze oponki zimowe. Jak autko sie sprawdzi w zimnie to są plany troche go odpicować. Kilka pomysłów jest zobaczymy na co pozwoli kasa. Jestem zdania , że jak stać mnie max na auto do 2-3 tys. To kylko kupno tikacza, na szczęście moje hula i jak tak dalej będzie to wole w niego wsadzić kase i nabierzaco o niego dbać i żeby sie nie znudził to wprowadzać jakieś modernizację.
-
Akurat tico spokojnie sprawdza się zimą. 12 opony sa niezbyt drogie a nawet używki łatwo kupić a frigo zimą ładnie trzymają. Tylko tico ma tyłek lekki i trzeba uważać na śliskim bo przy hamowaniu potrafi tyłkiem zrzucić. Sam jeździłem kilka lat i parę piruetów zaliczyłem. lepiej na zimę nie robić tylnych hamulców. na lato miałem zaś 13 alusy i niebo a ziemia porównując do standardowych 12.
-
Wlasnie na lato chcialbym 13
-
Wlasnie na lato
chcialbym 13Od razu kupuj 13" wielosezonowe i do tego felgi stalowe od Swifta, albo alusy
-
Chyba tak zrobie tylko teraz trza poszukać
-
Chyba tak zrobie
tylko teraz trza poszukaćAle chcesz szukać wielosezonowych opon czy tych felg stalowych?
Felgi stalowe 13" ze Swifta bym znalazł
-
Chyba tak zrobie
tylko teraz trza poszukaćjakbyś potrzebował stalówek 13" mam dwa komplety. jeden z oponami zimowymi, drugie gołe stalówki.
mazowieckie i pomorskie -
No jak 13 to musiałbym mieć komplet z oponami.ale to poczatkiem pazdziernika jak coś mozecie pisać na prywatne wiadomosci oferty
-
jakbyś potrzebował
stalówek 13" mam dwa komplety. jeden z oponami zimowymi, drugie gołe stalówki.
mazowieckie i
pomorskieA żadne 14 nie zostały po szafirku?
-
OT: zostały ale do BLU
-
Ładny egzemplarz: USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico