Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Co myślicie o takich świecach?? Może ktoś już testował?
ŚWIECE BOSCH SUPER 4
-
Co myślicie o
takich świecach?? Może ktoś już testował?Drogie.. miałem tego typu świece w ibizie, elektrody nierównomiernie się wypalały, myślę że takie świece to strata pieniędzy
-
Ja myślałem nad takimi świecami. Kosztują tyle, co normalne. Więc czy jakaś różnica by była, czy nie, to żadna strata.
-
Ja myślałem nad
takimi
świecami. Kosztują tyle, co normalne. Więc czy jakaś różnica by była, czy nie, to
żadna strata.A w czym ma być owa różnica? Ja kiedyś miałem 3-elektrodowe i nie było żadnej różnicy w stosunku do tradycyjnej świecy.
-
można by z niego wygrzebać bardzo fajną tapicerkę.. myślę głównie o fotelach
allegro.pl/drzwi-tyl-p-daewoo-tico-wszystkie-czesci-i4871122813.html -
oryginalna osłona przegubu zewnętrznego
allegro.pl/oslona-przegubu-zewnetrzna-matiz-tico-oryginal-i4892793132.html
-
wygląda zachęcająco..
allegro.pl/nowa-oryginalna-polos-lewa-tico-kompletna-okazja-i4912166628.html -
wygląda
zachęcająco..
http://allegro.pl/nowa-oryginalna-polos-lewa-tico-kompletna-okazja-i4912166628.htmlI jest zachęcające... W cenie przegubu niemalże Jutro kupuję Tylko skąd wziąć prawą stronę
-
I jest
zachęcające... W cenie przegubu niemalże Jutro kupuję Tylko skąd wziąć
prawą stronękup 2.. nowe przeguby włożysz w starą półośkę.. trochę zabawy ale prawej jeszcze nie widziałem dostępnej
-
Byłem dziś osobiście u sprzedającego, też wziąłem dla siebie. Półosie koreańskie, ta żółta naklejka na sztandze ma napisy "DAC" i "Auto". Części w oryginalnych opakowaniach, nigdy nieotwieranych, z właściwymi naklejkami kodowymi... Nie ma ściemy, a cena jak marzenie.
-
Byłem dziś
osobiście u sprzedającego, też wziąłem dla siebie.Kiedyś w Garwolinie był Serwis Daewoo .
-
brałbym dla tej tapicerki
olx.pl/oferta/daewoo-tico-CID5-ID8kX0H.html#badabfba46 -
Nie wiem czy juz tego nie było ale takiego tikusia na biurku fajnie miec
Swoją drogą niezle wykonany i zero rdzy -
Nie wiem czy juz
tego nie było ale takiego tikusia na biurku fajnie miecja mam nawet w aucie
-
Wzmacniacz siły hamowania do tico
LINK ZOSTAŁ USUNIĘTY
Seb
-
Wzmacniacz siły
hamowania do tico
LINK ZOSTAŁ USUNIĘTY
SebReklamujemy się
-
…. i to skutecznie, przecież reklama dźwignią handlu ..
seb
-
Wzmacniacz siły
hamowania do tico
LINK ZOSTAŁ USUNIĘTY
SebA jak to cudo działa?
-
A jak to cudo działa?
Założę się, że odciąża kieszeń , bo nie widać jakiegokolwiek dodatkowego wspomagania.
-
…. i to skutecznie, przecież reklama dźwignią handlu ..
sebSkutecznie to będzie na Motogiełdzie - od tego ona jest. Tylko proponuję napisać normalne ogłoszenie (wg zasad), bo linki też stamtąd wylatują.