Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
Nikt go nie chce
kupić, a szkoda żeby taki rarytas się zmarnował
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoNo, no... jeśli tylko nie był nigdzie mocno trachnięty, naprawdę warto się pochylić.
-
Nikt go nie chce
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoPanowie.. 2 strony wcześniej o nim pisaliśmy
dziwne że się jeszcze nie sprzedał, może ludzie boją się rocznika, co uważam za wielki błąd.. -
Panowie.. 2 strony wcześniej o nim pisaliśmy
Oczywiście - kolorek "biskupi".
dziwne że się
jeszcze nie sprzedał, może ludzie boją się rocznika, co uważam za wielki błąd..Pewnie tak.
Dieludolfs - poważnie bierzesz go? -
Chetnie bym sie połakomił na tego dx gdybym sowojej perełki nie miał
Ale jak juz mam tico bez oznak rudej to po co mi kolejne. -
Dieludolfs -
poważnie bierzesz go?Jeszcze nie wiem, 31-ego po południu umówiłem się wstępnie na oględziny, o ile się do tej pory nie sprzeda. Potem pomyślę, gdyż mam gotówkę i miejsce do trzymania, ale niestety musiałbym sprzedać malucha, którego i tak chyba jednak sprzedam
-
Dzisiaj znalazłem ciekawe ogłoszenie sprzedaży kabli zapłonowych tylko przesyłka trochę droga no ale rocznik 2001 i to może byc argumentem za USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
Dzisiaj znalazłem
ciekawe ogłoszenie sprzedaży kabli zapłonowych tylko przesyłka trochę droga no ale
rocznik 2001 i to może byc argumentem za
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticocwanie to wykombinował, jak się allegro nie skapnie i nie usunie aukcji to oszczędność spora.
ps. popieram, dla mnie allegro to złodziejstwo przy ich dzisiejszych prowizjach
-
Nikt go nie chce
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoKiedyś było do sprzedania Tico PM również z 1993r.
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
Zdjęcia jeszcze się ładują i zwróćcie uwagę na wyposażenie tego auta.
To Tico nie miało nawet bocznych kierunkowskazów, zagłówków siedzeń tylnych, zwijanych pasów przednich ("zatrzaski" są nawet inne), a prędkościomierz nie posiada licznika metrów i był tylko do 99999km! -
Jeszcze nie wiem,
31-ego po południu umówiłem się wstępnie na oględziny, o ile się do tej pory nie
sprzeda. Potem pomyślę, gdyż mam gotówkę i miejsce do trzymania, ale niestety
musiałbym sprzedać malucha, którego i tak chyba jednak sprzedamJeśli się zdecydujesz, daj znać (tu albo na privie) - jeżeli masz ochotę się spotkać, też podjechałbym i obejrzelibyśmy go we dwóch . Tylko potrzebuję godziny i miejsca, i numeru Twojego telefonu... 31-go planuję być w pracy do godz. 11-12 maksymalnie, potem mogę się ruszyć do tych Pionek (najkrótszą drogą mam 35 km).
-
Jeszcze nie wiem,
31-ego po południu umówiłem się wstępnie na oględziny, o ile się do tej pory nie
sprzeda. Potem pomyślę, gdyż mam gotówkę i miejsce do trzymania, ale niestety
musiałbym sprzedać malucha, którego i tak chyba jednak sprzedamBierz go, kołpaki ma fajne - masz takie w swojej kolekcji?
Jak będziesz dbał to będzie biały kruk
Na co Ci ta Vectra
-
cwanie to
wykombinował, jak się allegro nie skapnie i nie usunie aukcji to oszczędność spora.
ps. popieram,
dla mnie allegro to złodziejstwo przy ich dzisiejszych prowizjachTo za ile on w końcu jest? Za 600 zł czy licytacja od 600 zł?
-
Nikt go nie chce
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoNo i lipa... dziś o 9-ej Tico zostało sprzedane A szkoda, bo już nawet wyjechałem po niego rano...
-
Bierz go, kołpaki
ma fajne - masz takie w swojej kolekcji?
Mam, niestety zniszczoneJak będziesz dbał
to będzie biały kruk
Tym bardziej, że to Tico ma lepsze blachy od tych składanych w Polsce, a dodatkowo zostało zakonserwowane przez pierwszego właściciela.Na co Ci ta Vectra
No przecież tamtym Tico bym nie jeździł na co dzień -
No przecież tamtym
Tico bym nie jeździł na co dzieńZamiast podpisu "Debiutant", powinieneś mieć "Koneser"
-
Zamiast podpisu "Debiutant", powinieneś mieć "Koneser"
Done!
PS. Oczywiście chodziło o tytuł, nie podpis.
-
No i lipa... dziś o
9-ej Tico zostało sprzedane A szkoda, bo już nawet wyjechałem po niego rano...Ano szkoda, już byłem zwarty i gotowy do wyjazdu, potowarzyszenia i pomarudzenia celem zbicia ceny ...
Już kombinowałem, jakby przed wyjazdem swoje autko na tym mrozie przemyć, coby brudasem się w Pionkach nie pokazywać...
Lipa. -
Kolejny ładny DX USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
facet mi odpisał że za lampy przód po 40zł/szt jakby ktoś był zainteresowany
-
Kolejny ładny DX
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoGranatowe Tico
-