Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
@Jaco napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
To jest różowe czy czerwone 😛
To jest taki kolor makowy, taki sam, jak PM Paciora (teraz mój).
Był tylko na koreańcach, w wersjach produkowanych na Żeraniu już ich nie było. -
@BPX33 napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
LOL! Gościu założył najgorszą możliwą swiftowską kierownicę... XD
Na szczęście można to szybko naprawić. :-)
-
Znalazłem na YT elektryczne Tico . Nie wiem czy ktoś tu gdzieś dawał linka. Jak nie to obejrzyjcie sobie:
Prezentacja i Jazda i TU
-
Ciekawa sprawa. Facet z Chorwacji. Filmiki sprzed ośmiu lat. Że też dopiero teraz wypłynęły... :-) Jak je wykopałeś?
Był kilka lat temu facet w Krasnymstawie, który sprzedawał elektryczne niebieskie tico z solarami na dachu. Ciekawe, jakie były losy tego projektu.
-
@leo zwykle jest tak ze po jakimś czasie coś wejdzie na główną stronę. Tu minęło 6 lat. Znalazłem przypadkiem szukajac wiedzy o demontażu obudowy laptopa 😂😂😂
-
Nowa wersja gaźnika:
https://www.olx.pl/d/oferta/gaznik-deawoo-tico-CID5-IDI5zhG.html#052d1a0905 -
@ryszard napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
Nowa wersja gaźnika:
Sprzedający zapewne jest niewidomy :))))
-
W tytule co innego, w treści co innego. Ale być może aparat do dEAwoo pasuje jako gaźnik do dAEwoo?
-
@leo
Niestety, takie ogłoszenia potwierdzają moje spostrzeżenia - trzeba wiedzieć, co się kupuje i jak to dokładnie wygląda. -
Całkiem ciekawy rodzynek, jeśli nic nie przekłamane. Ciekawe, czy znajdzie się ktoś, kto wybuli żądane 7 tysi. Moim zdaniem warto.
KLIK na oelixie -
@leo Sporo mu brakuje do Sporta, gdyby był w 100% kompletny pakiet + oryginale alufelgi, wszystko w jednolitym kolorze to byłaby to dobra okazja nawet w tej cenie.. rosnąca inflacja spowoduje że jego wartość mogłaby wtedy jeszcze wzrosnąć i byłby dobrą lokatą 😁
-
@pacior A czego mu jeszcze brakuje w tym komplecie Sport?
Na pewno inwestycja warta zainteresowania. Moim zdaniem, jeśli jest to naprawdę mało używany i zadbany egzemplarz, to można byłoby trochę stargować i nabyć. Pytanie, czy naprawdę ma tylko 27 kkm nalotu i jak tam blaszki. Jeżeli wszystko OK, to 200-300 kkm spokojnie przed nim. A trudno byłoby znaleźć auto z gwarantowanymi 200 kkm za 7 tysi...
A kto wie, może też lokata kapitału byłaby dobra... :-) Ja niedawno ze zdziwieniem się dowiedziałem, że za MZ, którą kupiłem 5 lat temu, teraz spokojnie mogę opchnąć za trzykrotną cenę (taką mi już oferowano, a nawet wyższe bywają w ogłoszeniach). Kupiony 4 lata temu simson już zyskał przynajmniej połowę więcej - tak wynika z ofert w Internecie. Kto by się spodziewał...
-
-
Wygląda na bardzo ładną sztukę i cena też mega fajna https://www.olx.pl/d/oferta/prawie-pierwszy-wlasciciel-CID5-IDKG6S3.html
-
Jak za darmo prawie.
-
Może być dobrą ofertą, ale nie wiadomo, jak pod spodem. Tym bardziej, że zdjęć od dołu żadnych nie ma, a po opisie "prawie pierwszego" właściciela niczego dobrego spodziewać się nie należy.
Zaś co do deklarowanego przebiegu... Trzeba wiedzieć, że licznik jest pięciocyfrowy... więc stawiam nie na 58, ale na 258 kkm (albo 358 nawet)... :-) -
Zdjęcia słabe ale może być w bardzo fajnym stanie
https://www.olx.pl/d/oferta/daewoo-tico-1-wlasciciel-CID5-IDKOzNZ.html -
Wiem że nie Tico ale ciekawym linkiem warto się podzielić 😉
https://www.olx.pl/d/oferta/super-stan-jedyny-taki-41-tys-km-CID5-IDKQZjA.html -
@pacior takie Espero jeździ u m nie w miejscowości tyle że bordowe. Stan może trochę inny jak te ale bez rdzy.
-
zakupiłem dzisiaj nowy zestaw sprzęgła, oryginalna tarcza, łożysko oporowe Valeo na pierwszy montaż i docisk PHC (sprzedający twierdzi że też pierwszy montaż nie chińska podróba), przy okazji jeszcze uszczelnienia zacisków oryginał GM (na zdjęciu jest jeszcze amortyzator prawy, bo mam dwa lewe nowe oryginały ale chyba nie założę jednak tego co kupiłem bo to Kamoka, nie chce mieć dwóch różnych charakterystyk). Będzie bez linka, ale kupiłem w sklepie Wawer-Mot w Warszawie na Wąbrzeskiej nr.7, mają jeszcze trochę różnych gratów do Tico nie powystawianych na Allegro (tam też sprzedają), kupiłem kiedyś od nich parownik i sprężarkę do klimy bo wygrzebali gdzieś na magazynie :D Jeżeli ktoś ma chęć i potrzebę to zostawiam info :)
tarcz kotwicznych niestety nie mają :D