Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
@TADEUSZ-MALINKA
Nie wiedziałem, że masz odpowiednie wężyki ale najlepiej wykorzystać gotową część fabryczną. -
@ryszard nowa odma dotarła do mnie -jak nie będzie padać deszcz jutro zamontuje , dzieki
-
@TADEUSZ-MALINKA wymieniłem
-
Stara odma była w środku bardzo zanieczyszczona?
-
JA w lecie wymieniałem przewody paliwa , odma ten powrotny przewód były zabite takim starym olejem .Zaworek PCV to też w lecie wymieniłem na nowy bo się zacinał .Teraz się naczytałem na forum o tej odmie i postanowiłem kupić nową . Pod koniec grudnia wymieniałem pompkę paliwa bo jak był mróz to na ssaniu paliwo było czuć -a pompa była mokra z jednej strony od paliwa a z drugiej z oleju .
-
-
@pacior napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
Następnym razem link wyślę na PW 😉
Bardzo proszę. Też czasami wpisuję i szukam, gdy mam wolną chwilę, ale wiadomo - nieraz trudno trafić, a towar natychmiast znajduje nabywcę.
-
Droższa niż dedykowana momo z gti, hehe.
-
Na tym innym forum, jak były oczywiście ;)
-
@likaon napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
Na tym innym forum, jak były oczywiście ;)
Człowiek z tego forum chciał przez długi czas 300zł za ori kierownice 😔
A tak w ogóle to ja taką kierownice mam od Ciebie ☺️😜 -
@pacior no tak, pamiętam, można sobie ją np. powiesić jako ozdoba :)
-
Najlepsza kierownica do Tico 😍
A czemu piszesz, że najlepsza? Mnie się mało podoba. Wolę moją czarną, serio (choć nie jest też najpiękniejsza, ale IMHO ładniejsza od tej, i wygodna).
-
@likaon napisał w Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico:
@pacior no tak, pamiętam, można sobie ją np. powiesić jako ozdoba :)
Znaczy do auta już się nie nadaje? :-)
-
@leo dla mnie ta z MK2 jest najwygodniejsza 😜 pasują też bolce kierunkowskazów.
Nie miałem jej w rękach, trudno mi się odnieść.
Co do bolców, w moim przypadku nie było problemów. Dorobiłem z gwoździ, lekko je doginając, i wszystko działa. Jedyną wadą jest większe odsadzenie kierownicy, więc dźwigienki są nieco dalej - ale dla "normalnych" i długich palców nie jest to problem, kwestia przyzwyczajenia.Ta jest lekko przełożona.
Nie rozumiem...? :-)