Co dziś dłubałem w tico? (2013)
-
.. a ja zabieram
się po lekku za modzenie z licznikiem.. ( małe przeróbki )..
Wczoraj udało mi
się zakupić za 20 zł licznik do Tico ( gratis dostałem jeszcze drugi
.. co się okazało..
jeden z nich to z koreańczyka ma kontrolkę rezerwy, o którą mi również chodziło..
Także jak już się
ze wszystkim uporam to się ładnie pochwalęhohohoho! Też chcę taki
-
Ciekawym rozwiązaniem jest moduł wyświetlający temperaturę na wyświetlaczu zwykłego radia przez RDS. Plusem jest niewidoczny montaż za radiem - nie dekorujemy deski kolejnym wyświetlaczem. Mam coś takiego w Alto, wyświetla temperaturę wewnętrzna i zewnętrzną, czujniki są na długich kablach, można je dowolnie ulokować.
-
Ciekawym
rozwiązaniem jest moduł wyświetlający temperaturę na wyświetlaczu zwykłego radia
przez RDS. Plusem jest niewidoczny montaż za radiem - nie dekorujemy deski kolejnym
wyświetlaczem. Mam coś takiego w Alto, wyświetla temperaturę wewnętrzna i
zewnętrzną, czujniki są na długich kablach, można je dowolnie ulokować.Czy używanie tego modułu wyklucza użycie radia? Masz jakiś przykładowy model/nazwę?
-
Coś takiego jak Conrad sprzedaje, ale tam jest to dość drogie:
http://www.conrad.pl/Termometr-samochodo...d&pi=857079
Kiedyś na Allegro były tańsze. Ja kupiłem poprzedni model jako używkę na niemieckim ebay.
Radio działa normalnie tylko programujesz w nim jedną stację, na której nadaje moduł. -
Coś takiego jak
Conrad sprzedaje, ale tam jest to dość drogie:
http://www.conrad.pl/Termometr-samochodo...d&pi=857079
Kiedyś na Allegro
były tańsze. Ja kupiłem poprzedni model jako używkę na niemieckim ebay.
Radio działa
normalnie tylko programujesz w nim jedną stację, na której nadaje moduł.Faktycznie, fajny model Ale cena nie zachęca użytkownika tico Może poszukam używki
-
Dzisiaj tył!: zwijane pasy i podłokietniki.
-
Dzisiaj wymontowałem pasy bezpieczeństwa z rozbitej mazdy, mam zamiar w sobotę zamontować je w tiktaku.
Może mi ktoś podesłać jakiś pomysł jak zamontować te pasy, bo znalazłem w archiwum montaż pasów bezwładnościowych, ale tylko foto pokazywało mocowanie samego zwijaka.
Chodzi mi tu głownie o to iż ja mam 3 punkty mocowania w pasach, czyli mocowanie zwijaka, mocowanie pasa pod kanapą i zostaje jeszcze jedno mocowanie które z reguły przychodzi na słupek.Gdy zamontuje na słupku to mocowanie wtedy będę musiał zwijak zamontować w bagażniku. Podeślecie mi może jakiś manual albo fotki z montażu.
Z góry dzieki -
Dzisiaj tył!:
zwijane pasy i podłokietniki.Pasy to przeróbki przednich?
Poka podłokietników
-
Pasy to przeróbki
przednich?Przednie, jeden od jakiegoś fiata a drugi nie wiem bo dostałem za darmo to zamontowałem, ale za dużo skróciłem i jeden pasażer na czas podróży musi się wstrzymać z oddychaniem i jakimkolwiek ruchem Jak gdzieś wyczaję tanio to założę nowe, porządne i ŁADNE.
Poka
podłokietnikówBardzo chętnie :
Podobne do tych z przodu:
-
Ostatnie foto to przednie kierowcy? Dziko to troche wygląda, mogłeś zostawić serie ;p
-
Robi wrażenie Z jakiego samochodu podłokietniki? W sumie od tikacza by podeszły, nie?
-
Ostatnie foto to
przednie kierowcy?Tak, moje centrum dowodzenia
Dziko to troche wygląda, mogłeś zostawić serie ;p
Nie ma takiej opcji
-
Robi wrażenie
Z jakiego samochodu podłokietniki? W sumie od tikacza by podeszły, nie?Robiłem je sam, z drewna
Tikaczowe jakoś mi się nie podobają, i chciałem zeby wszystkie były podobnej konstrukcji a w seryjnych nie ma miejsca na dodatkowe przyciski od tylnych szyb
-
-
Gdzie w tylnych
drzwiach jest rączka lub miejsce na palce wykorzystywane do zamykania drzwiTrzeba takie jak z trabanta Paskowe zamontować
Najważniejsze, że klamki zostały
-
Trzeba takie jak z
trabanta Paskowe zamontować
Najważniejsze, że
klamki zostałyAutomat, kierowca rusza i wtedy się zamykają
-
Gdzie w tylnych
drzwiach jest rączka lub miejsce na palce wykorzystywane do zamykania drzwiSpokojnie, wszystko będzie Jak tylko znajdę jakieś ładne trzymajki
-
Zobaczcie jakie ładne znalazłem klik
-
Trochę drogo TUTAJ 50zł taniej
-
miałem tę owiewkę, fajnie wygląda ale u mnie wytrzymała pół roku,
była wciśnięta pod uszczelkę ale pod wpływem słońca się zdeformowała i odpadła