Problemy z gazem i druciarstwo zakładów LPG
-
Od jakiegoś czasu byly problemy z zasilaniem instalacji gazowej
Nie mam slow
Fachowcy
W każdym razie już po izolowane polutowane .....
-
Mój super gazownik, w sumie jakiś autorytet w branży zamontował mi mixer bodajże 32mm, twierdząc, że innego nie da się/nie ma dostępnego. W efekcie tikacz nie jedzie na benzynie (tzn dławi się przy max otwartej przepustnicy - dostaje zbyt mało powietrza). Spróbuję poszukać większego mixera, bo jednak na benzynie w zimie się jeździ, a to dławienie się denerwuje. Ponadto po zdemontowaniu mixera stwierdziłem, że jest on zamontowany na uszczelce, która była pod dolną pokrywą filtra. Okazało się to niewystarczające uszczelnienie, nie wiem, czy ma to wpływ na jazdę itp. Jest to jednak pewna nieszczelność w dolocie, którą muszę zlikwidować.
-
Mój super gazownik,
-----ciach====Najlepsze jest to ze samemu nie wolno zalozyc instalacji
ale po partaczu poprawic mozna -
kiedyś na allegro widziałem aukcje na której ktoś oferował wszystkie potrzebne dokumenty potrzebne do rejestracji i legalizacji instalacji
-
Od jakiegoś czasu
byly problemy z zasilaniem instalacji gazowej
Nie mam slowDlatego też, jak tylko mogę, to strzegę moje samochody przed wizytami w warsztatach samochodowych
-
kiedyś na allegro
widziałem aukcje na której ktoś oferował wszystkie potrzebne dokumenty potrzebne do
rejestracji i legalizacji instalacjiSkarżysko kamienna? Jak chcesz dostać 2 lata w zawiasach, to polecam
-
Skarżysko kamienna?
Jak chcesz dostać 2 lata w zawiasach, to polecamJakieś szczegóły, sznurek?
-
Od jakiegoś czasu
byly problemy z zasilaniem instalacji gazowej
Nie mam slow
Fachowcy
W każdym razie już po izolowane polutowane .....Ech... Nic tylko zamieścić ich w odpowiednim wątku o (nie)polecanych warsztatach.