Co dziś dłubałem w Tico
-
Eee nie... Totalny golas to PM był, tam nawet szyby tylnej ogrzewanej nie było, nie mówiąc o wycieraczce Mimo wszystko gratuluję zakupu
-
Zakup tico
Różowy dx rocznik 93"Różowy? Ten kolor nazywał się chyba "biskupi"...
Kierownicę ma jeszcze z takimi cienkimi ramionami skierowanymi w dół? -
Różowy? Ten
kolor nazywał się chyba "biskupi"...
Kierownicę ma
jeszcze z takimi cienkimi ramionami skierowanymi w dół?Kierownica jak kierownica, te starsze modele miały wygodniejsze fotele
-
nie testowałem...
-
Kierownica jak
kierownica, te starsze modele miały wygodniejsze foteleOwiele wygodniejsze, nie ma porównania z polską wersią.
-
Kierownica jak
kierownica, te starsze modele miały wygodniejsze foteleowszem, są bardziej miekkie i fajnie się w nie wpada
właśnie będę przeszczepiał z takiego fotela gąbki bo przy przebiegu 212tys
obecne siedzisko już nie jest za wygodne -
Zakup tico
Różowy dx rocznik
93"
Totalny golas
Czas na modyPoka
-
Poka
Ależ proszę bardzo
-
Ciekawy kolor Taki męski
Zostało Ci trochę części z poprzedniego?
W tym zegary masz czarne jeszcze, czy już niebieskie?
P.S. Ciekawa sceneria do zdjęć
-
Ciekawy kolor
Taki męski
Zostało Ci trochę
części z poprzedniego?
W tym zegary masz
czarne jeszcze, czy już niebieskie?Powinny być czarne...
P.S. Ciekawa
sceneria do zdjęćWygląda na stary ośrodek zdrowia
-
Wygląda na stary ośrodek zdrowia
Albo przedszkole?
-
Też
-
wymiana świec, przewodów zapłonowych i filtra powietrza - silnik zaczoł równiej pracować na benzynie, na gazie chodził równiej.
Umówienie wizyty na wymianę szyby przedniej,
stara pękła w prawym dolnym rogu z powodu korozji - oby udało się to doczyścić i nie narobić dziur.
poza tym muszę odwiedzić pierwszego właściciela bo mam tylko ksero umowy
a do rejestracji chcą oryginał nawet mimo tego że facet był z tą umową w urzędzie, liczyłem na to że mają ją w systemie i nie będzie problemów -
Nie pamiętam co tam było, ale fajnie się tam fotki robi i nocą bokiem lata jest tam fajna ósemeczka bosko jest hehe. Co do zegarów mam czarne starego typu czyli takowe http://moto.allegro.pl/tico-liczniki-zegary-zestaw-wskaznikow-nowy-oryg-i2824207914.html. Z części zostało to co było sprawne. Kolor będzie zmieniany na białą perłe.
-
Dzisiaj byłem tikaczem u gazownika na sprawdzenie szczelności, ponieważ na 7 litrach przejechałem 60km a nie 100km jak zawsze, oczywiście okazało się, że układ był nie szczelny. Gazownik wymienił przewody doprowadzające gaz do filterka gazu i doprowadzające gaz do parownika ; D. koszt naprawy to 30zł. Wolałem sam nie grzebać przy gazowni, ponieważ moja wiedzia kończy się na czyszczeniu parownika z mazi : D
I niestety w drodze powrotnej wyszczeliła mi oponka ;/ Byłem zmuszony założyć zapas ;/ Ma ktoś z forumowiczów do sprzedania 2 oponki zimowe do tico?? (w rozsądnej cenie ; D) Pisać PW.
Wyszczeliła prawdopodobnie ze starości, bo miała swoje lata, a na zaden krawęznik nie najechałem, ani jakąś dużą dziure. Oponka była firmy Kumho, później pojechałem na chwile do pracy i zdemontowałem oponke to srodek był doszczętnie zmielony. Nie da się nic z tą oponką zrobić, złom/. -
OT
To jest post nr 133333 .
Licznik bije.
EOT -
Dziś wreszcie zmieniłem klamkę, łatwizna
-
Pod warunkiem, że nie wciśniesz cięgna do plastikowej tulejki zbyt głęboko
-
Dzisiaj wymiana lewego wachacza oraz tulej gumowych stabilizatora, Jutro o 14:00 jadę ustawić zbierzność.
-
Dzisiaj wymiana
lewego wachacza oraz tulej gumowych stabilizatora, Jutro o 14:00 jadę ustawić
zbierzność.Po wymianie wahacza zawsze ustawiamy zbieżność.