Co dziś dłubałem w Tico
-
regulacja obrotów biegu jałowego
-
Wymiana szyby lewe tylne drzwi
-
A co Ci się z szybą stało?
-
Dzisiaj rano pojechałem do pracy, szef powiedział, że nie ma dzisiaj nic do roboty mam wziąść wolne. Więc wziąłem odkurzać piorąco-czyszczący który mamy w firmie i zacząłem prać fotele, po chwili zawołał mnie kumpel czy moge przytrzymać mu skrzynie od nubiry, poszełem, wróciłem po 30 sekundach dosłownie, a tu ząk był sobie protfel w drzwiach kierowcy i go nei ma Jakaś menda społeczna ukradła mi portfel, a w nim:
-2 dowody rejestracyjne od tico i peugeota,
-dowód osobisty, legitymacja szkolna,prawo jazdy, książeczka wojskowa, legitymacja rencisty i pieniądze, oraz paragony gwarancyjne na częsci do tico ; / -
A co Ci się z szybą
stało?Wybili mi chuligani
-
Ile kasy tam miałeś?
Może chociaż dokumenty zwrócą...? -
Wybili mi chuligani
Też coś zajumali?
-
Też coś zajumali?
Po prostu młodzianom nudziło się w nocy(demolowali znak) i próbowali zatrzymać mnie na drodze.Przywalili chyba z bejsbola w szybe.
-
Jasny gwint...
Nic poza szybą nie "poszło"? Ile kosztowała szybka tylna? -
Ile kasy tam
miałeś?
Może chociaż
dokumenty zwrócą...?pieniedzy 200zł, już pal licho te pieniądzę, żeby dokumenty się odnalazły ; /
-
Jasny gwint...
Ehh
Nic poza szybą nie
"poszło"? Ile kosztowała szybka tylna?Nie...3 dychy na szrocie
-
Ehh
To gdzie to takie zbóje łażą?
Nie...3 dychy na
szrociePaaanie a ja mam 2 szyby po 2 dychy/szt
-
To gdzie to takie
zbóje łażą?Szkoda gadać...taki "sport" uprawiają
Paaanie a ja mam 2
szyby po 2 dychy/sztPanie to była szybka akcja...trzeba było mieć na wczoraj
Rach ciach i po problemie -
menda społeczna ukradła mi portfel, a w nim:
-2 dowody
rejestracyjne od tico i peugeota,
-dowód osobisty,
legitymacja szkolna,prawo jazdy, książeczka wojskowa, legitymacja rencisty i
pieniądze, oraz paragony gwarancyjne na częsci do tico ; /A po co w portfelu książeczka wojskowa? Tym bardziej, że teraz wszyscy idą do rezerwy z automatu
-
Ja zawsze noszę wszystkie dokumenty w jednym portfelu, żęby wrazie co nie musiał szukać jak bedą potrzebne, ale nie wziąłem pod uwage tego że jak ktoś ukradnie to wszystko razem ;/
-
Wymiana żarówki podświetlenia nawiewu. Koszt - 1 zł Czas operacyjny - 5 min.
Paradoks tej żaróweczki polega na tym, iż pytając się o dostępność zielonego kapturka, który nadaje właściwą barwę podświetlenia, okazało się, że razem z ową nakładką kosztowała
6 zł... W chwili obecnej nieosiągalny zestaw... -
Dawno, dawno temu... Naprawiając podświetlenie w wyświetlaczach pierwszych na rynku odtwarzaczach CD ... i nie mogąc znaleźć zielonych żaróweczek (takich malutkich) ani kapturków... zastępowałem je zwykłymi żaróweczkami i założonymi na nie zielonymi koszulkami termokurczliwymi. No, ale te żaróweczki niewiele się grzały i wszystko działało. Nie wiem, jak w tych samochodowych ten "patent" sprawdziłby się.
-
A marker transparentny zielony nie dałby rady?
-
Myślę, że na krótką metę. Zaraz by wysechł (temperatura). Poza tym znajdź w miarę odpowiedni odcień...
-
Dzisiaj umyłem i nawoskowałem samochód przed zimą.
Dodatkowo zabezpieczyłem uszczelki drzwi przed przymarzaniem nowym specyfikiem w płynie.
W sobotę czeka mnie konserwacja profili środkiem Rust-Check i auto gotowe na zimę