Życzenia świąteczne...
-
Ja także z całego serca życzę wszystkie co najlepsze podczas nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia oraz w podczas całego Nowego Roku 2011
Co do spraw motoryzacyjnych to życzę przede wszystkim BEZPIECZEŃSTWA. -
Dziękuję i dołączam się do życzeń.
Niech te święta miną, w spokojnej rodzinnej atmosferze, w zdrowiu, szczęściu i radości, bezproblemowo i bezpiecznie.
I nie przesadzać z -
Dołączam się do życzeń. Wam wszystkim również życzę wesołych świąt, wszystkiego najlepszego w nowym roku, szerokości, przyczepności i bezawaryjności
Rodzinnej atmosfery i pod choinką prezentów od serca No i oczywiście szampańskiego sylwestra w dobrym towarzystwie
-
Witam.
W Święta Bożego Narodzenia wszystkiego najlepszego dużo zdrowia, wystrzałowego szampana w sylwestra,
i dużo zadowolenia i bezawaryjnego kolejnego roku jeżdzenia Tikusiami.pomyślności i szerokiej drogi. :balwan:
-
Z okazji
zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim,
dużo zdrowia,
szczęścia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2011.
Niech nasze autka
służą kolejny rok bezawaryjnie i dowożą bezpiecznie do celu.
SzerokościZdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku
-
Zdrowych, pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego RokuOby tico wam jeździło,
zawieszenia nie wybiło
Bez awarii zwinnie gnało,
To jednak jak zwykle mało
W sylwestrową piękną noc,
Dajcie jemu ciepły koc
By nazajutrz gdy zimno wkoło
On zakręcił nam wesołoReszta jak u wszystkich Zdrowych spokojnych etc...
-
Też do życzeń się dołączam. Już tyle życzeń że mogę życzyć Zdrowia, zdrowia, i zdrowia
-
Również i ja życzę wszystkim wspaniałych świąt spędzonych wspólnie z bliskimi oraz worka prezentów pod choinką.
-
Moi drodzy.
Na Święta i Nowy Rok życzę Wam samych sukcesów, szczęścia i radości.
Aby wasze auta spisywały się zawsze dzielnie, byście zawsze bezpiecznie dojeżdżali do celu.
Szerokości i wszystkiego dobrego -
Dołączam się, wszystkiego dobrego
-
I ja również, uśmiechu , pogody ducha, jak najmniej problemów z Ticusiami, choć to i dobre bo mamy nad czym myśleć i w czym grzebać.
Ogólnie wszystkiego dobrego a przede wszystkim zdrowia.