Widziany/widziana
-
Potwierdzam, namierzyłeś mnie - Alto jest dość charakterystyczne. Ja Cię niestety nie zauważyłem.
-
Potwierdzam,
namierzyłeś mnie - Alto jest dość charakterystyczne. Ja Cię niestety nie
zauważyłem.Pierwsza myśl...ooo ten kolor...błękitny
Druga myśl...czy aby to nie Alto
Tak to Alto -
dzisiaj ok godz 14:20 pod E.Leclerc'iem na Turystycznej zostało namierzone fioletowe żelazko o nr rej. LBH 3690 właściciel auto porzucił i poszedł szwendać się między regałami
-
dzisiaj ok godz
14:20 pod E.Leclerc'iem na Turystycznej zostało namierzone fioletowe żelazko o nr
rej. LBH 3690 właściciel auto porzucił i poszedł szwendać się
między regałamiO, to chyba ja Zgadza się w całej rozciągłości
-
Wyjeżdżało z L'eclerc, a zauważone zostało przez całą grupę spotowiczów. Nawet przez moment sądziliśmy, że to jakaś zabłąkana duszyczka, która na spota nie mogła trafić a tu jednak nie...
-
Zaparkowane Alto pod blokiem
Nie wiem czy karteczki zza wycieraczki nie wywiało
Byłem służbowo pod blokiem 7 -
Znalazłem kartkę i właśnie miałem do Ciebie pisać.
-
Znalazłem kartkę i
właśnie miałem do Ciebie pisać.Privy zawycieraczkowe uskuteczniacie? Jeszcze trochę i forum zamknąć przyjdzie...
-
Widziany Zagadka
Wczoraj koło 11 przed Strzyżowem
Pzdr -
Panowie z Rzeszowa...od miesiąca pracuje w Rzeszowie i okolice.
Ja myślałem że gatunek driver w tico wymiera.
Rzeszów,Gorzów Małopolski,Krasne,Kamień wszystko w normie,ale jak wjechałem na Bratkowice(z 15km od Rzeszowa) to musiał bym tutaj chyba z dzień spędzić.
Tam jest =/-50 1000 domów i kilkaset tictaków,a niekiedy stoją po dwa.
A że moja praca wiąże się z tym że muszę na większość posesji wejść to aż mi się w głowie zawróciło;] -
Panowie z
Rzeszowa...od miesiąca pracuje w Rzeszowie i okolice.Ja myślałem że
gatunek driver w tico wymiera.Rzeszów,Gorzów
Małopolski,Krasne,Kamień wszystko w normie,ale jak wjechałem na Bratkowice(z 15km od
Rzeszowa) to musiał bym tutaj chyba z dzień spędzić.Chyba Głogów Małopolski
A wiesz jak mówią na Bratkowice?
ChinyTam jest =/-50 1000
domów i kilkaset tictaków,a niekiedy stoją po dwa.U znajomego stoi z pięć
A że moja praca
wiąże się z tym że muszę na większość posesji wejść to aż mi się w głowie
zawróciło;]Do mnie też zawitasz?
-
Slavo88 jeszcze w Rzeszowie będę w ten wtorek i środę,bo muszę niektóre wichury jeszcze raz odwiedzić może czwartek jak się nie wyrobie,a potem Kraków.
Ja na spontan bardzo chętnie,tylko kurna służbowym jeżdżę .
Jedno służbowe wczoraj klepałem cały przód 8h z życiorysu,bo koleżka wysiadł zostawił na ręcznym a ręczny nie trzyma;] i zostawił na górce jak przyszedł to już astra siedziała przodem w słupie;]
Tico jeszcze stygnie po dobowej walce w garażu;].no no Głogów Małopolski;](chyba 23km od Rzeszowa)
dziura jak tralala,nawet w sklepie na rynku nie można nic kupić;]
Byłem jeszcze w paru ale już nawet nie pamiętam...Pewno byłem lub przechodziłem:D:D jak mieszkasz w którejś z tych mieścin;]
-
Pewno byłem lub
przechodziłem:D:D jak mieszkasz w którejś z tych mieścin;]Akuratnie nie moje okolice
-
..a ktoś zna może właściciela owej śnieżynki?..
Widziany wprawdzie w kwietniu.. ul.Piastowska, obok Carrefour Express.. często widziałem go w owym czasie naprzeciw solarium, zaraz przy Placu Wolności, także ul.Piastowska..
Ogólnie w całym powiecie tarnogórskim widziałem tylko trzy "całkiem" białe Tico... jednego udało mi się nawet "uchwycić".. -
.. i następny Ticuś.. widziany w Sosnowcu.. ulica Wawel 2..
-
.. tak troszkę dla odświeżenia.. podjechałem ostatnio do znajomych na małą kawkę.. zaparkowałem sobie tuż obok innego TikTaka..sobie tak oglądam..a tu autko z szyberdachem i to na dodatek ktoś miejscowy :))
-
Leo
A to nie jest to auto co kiedyś,kiedyś Leo opisywał po montażu szyberdachu? -
Leo
A to nie jest to
auto co kiedyś,kiedyś Leo opisywał po montażu szyberdachu?Też tak pomyślałem w pierwszej chwili - kolor taki sam. Ale jednak raczej nie: ZTCW autko po sprzedaży porusza się po mojej okolicy, a poza tym nie miało lotki z tyłu.
-
Też tak pomyślałem
w pierwszej chwili - kolor taki sam. Ale jednak raczej nie: ZTCW autko po sprzedaży
porusza się po mojej okolicy, a poza tym nie miało lotki z tyłu.Kolega o nicku Pajda też miał szyber w Tico i był z Gliwic więc może to jego auto(ktoś kupił od niego)
Poza tym ten ma "szyby w prądzie",a ten z Twojej okolicy to "korbotronik".To Tico z Twojej okolicy to widujesz?
-
Obecnie już nie.
Od kolegi odkupiła go młoda kobieta. Nawet pożyczałem jej mój garaż przez jakieś pół roku, zanim nie zamieszkał w nim duster. A ona potem wyszła za mąż i się przeprowadziła (bodajże do Puław). Widywać to go nie widuję, ale prawdopodobnie krąży między P. a D. (gdzie ona pewnie nadal pracuje).