Widziany/widziana
-
Dzisiaj około 7:00 w Rzeszowie na małej obwodnicy na cb ktoś mnie pozdrawiał z białego Swifta
Czyżby kolega macq
Nie zauważyłem auta,ale pewnie jechałeś od rondka w kierunku ul. CiepłowniczejPzdr
-
Może niekoniecznie
to ktoś z was, ale rozwiązanie tak mi się spodobało że zrobiłem zdjęcieU nas w Dębicy też starszy pan ma takie z kołem z tyłu na klapie. (mini terenówka)
W środku oczywiście LPG w miejscu koła zapasowego i cały 160L bagażnik wolny.
-
U nas w Dębicy też
starszy pan ma takie z kołem z tyłu na klapie. (mini terenówka)
W środku oczywiście
LPG w miejscu koła zapasowego i cały 160L bagażnik wolny.Hmm post na który odpowiadasz jest już nieco "starszawy"
-
W gdańsku też taki koleś jest co ma zapas przymocowany jak terenówka
-
W gdańsku też taki
koleś jest co ma zapas przymocowany jak terenówkaFajnie to wygląda z tym kołem zapasowym na klapie.
Taki mały Suzuki samurai
-
Dzisiaj około 7:00 w Rzeszowie na małej obwodnicy na cb ktoś mnie pozdrawiał z białego Swifta
Tak, to ja byłem
-
a to pytanie - kto jeździ tym egzemplarzem? :))
można śmiało powiedzieć, że jest to tico lot -
Drugi Tupolew po remoncie w Rosji. Teraz nikt tym nie lata po katastrofie. Wszyscy sie boją.
-
Volcan widziany dzisiaj ok. 13 na ul.Miłocińskiej w swoim HSF.
Nawet nie zdążyłem mrugnąć nim spostrzegłemPzdr
-
Drugi Tupolew po
remoncie w Rosji. Teraz nikt tym nie lata po katastrofie. Wszyscy sie boją.Coś mnie się zdaje, że ten Tupolew na zdjęciu, nazywa się Embraer 175
EOT
-
Volcan widziany
dzisiaj ok. 13 na ul.Miłocińskiej w swoim HSF.
Nawet nie zdążyłem
mrugnąć nim spostrzegłem
PzdrAle pomachać sobie zdążyliśmy Pozdrawiam
-
Witajcie.
Czy ktoś z użytkowników forum jeździ tym tico.
Widziałem dzisiaj na parkingu lidla w głogowie. -
srebrne tico z rejestracją zaczynającą się na LUP lub LLU ?:> do kogoś z was nalezy ?:)
-
srebrne tico z
rejestracją zaczynającą się na LUP lub LLU ?:> do kogoś z was nalezy ?:)LUP nie ma, jak już to LOP albo LPU
-
nom coś takiego własnie jechałem chwile za tym tico i z startu bardzo ładnie jechało
-
LUP nie ma, jak już
to LOP albo LPULUP było kiedyś, na czarnych blachach jeszcze... Teraz to faktycznie, LPU (Puławy) lub LOP (Opole Lubelskie).
-
Dzisiaj, ok 7.30, wisniowe tico, chyba to byl nerx, o ile sie nie myle Miejsce - wylot z Dysa przy drodze "jakubowickiej" (okolice sali bankietowej)
-
No chyba zgadza się ale chyba troszkę wcześniej to było
-
W czwartek widziane Tico Larsa
-
Dzisiaj około 14 widziany Drzonca na "Zaporze" w swoim Alto
Jechaliśmy w przeciwnym kierunku i zobaczyłem Cię w ostatniej chwili że nawet nie zdążyłem zatitać
PzdrModa proszę o podwieszenie wątka