SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Dzięki za spota dziewczyny i chłopacy! Supcio było poznać po 22 latach ekipę.
Ostatni przyjechałem i ostatni wyjechałem. Dlatego piszę wcześniej niż wszyscy. -
Dzięki za spota dziewczyny i chłopacy!
Mnie nie było, ale cieszę się wraz z Wami.
Supcio było poznać po 22 latach ekipę.
Eee... no chyba troszkę przesadziłeś.
Ostatni
przyjechałem i ostatni wyjechałem. Dlatego piszę wcześniej niż wszyscy.200 km w jedną stronę... trochę drogi było.
Nie macie jakichś fotek z autkami i ich kierownikami? Jeśli są, pokażcie!
Kto w końcu się zjawił - bo naliczyłem 5 ticów?
I... co to za auto (w środku) po jakimś ostrym tunie? Matiz? Nagłośniony? Czyj to? -
maku25
Niezła fotka mojego ścigacza - ta rozmazana
Chyba nawet widziałem jak ją robiliście, myślałem wtedy że rdzy szukacieWiększa galeria: http://imageshack.us/g/1/10095160/
Mnie udało się naliczyć 8 x Tico
A Matiz to był z DU forum, dla ciekawych: http://daewooforum.pl/temat37658.html
-
Dzięki za spota
Matiz robił robotę to prawda Ale nie powiem tikacze też dobrze ogarniete a niektóre mody nawet przerosły moje oczekiwania jeśli chodzi o wykonanie :))
smisnykolo, szacun za wyprawe -
Nie macie jakichś
fotek z autkami i ich kierownikami? Jeśli są, pokażcie!
Kto w końcu się
zjawił - bo naliczyłem 5 ticów?Pozwolę sobie zapożyczyć tę focię..
Od lewej patrząc mamy: joseph81, n30, dawidczaju, gamero, Maku25, BigOs93, Devlock, horn9 oraz nasz gość specjalny smisnykolo - wielki szacun dla kolegi, niemały kawałek by Nas wszystkich odwiedzić.. no i oczywiście osoby towarzyszące pozdrówka dla Wszystkich! -
Ja także dziękuję za spota i wrzucone fotki.
Po wczorajszym zlocie muszę stwierdzić, że tak jak wcześniej się mówiło, że tico to autko dla emeryta to wczoraj można było obalić tą teorię
-
"Daj mu na zimnym!" xD
-
Może następny spot?
Koniec maja, co o tym myślicie?
-
Świetnie, całkiem sporo ludzi się zjawiło.
-
Może następny spot?
Koniec maja, co o
tym myślicie?Ale nie na śląsku tylko bliżej
-
Może następny spot?
Koniec maja, co o
tym myślicie?Jestem jak najbardziej ZA!!!
Zapraszamy Wszystkich z innych rejonów, bierzmy przykład z kolegi smisnykolo
ps. VarieDei, gdzie się podziewasz? Pytali chłopaki o Ciebie
-
ps. VarieDei, gdzie
się podziewasz? Pytali chłopaki o CiebieMiała ciasto dla spotowiczów upiec, może się przypaliło
-
... albo zakalec wyszedł.
-
Eno super
Była na zlocie może sztuka Koreańska bo te z pomalowanymi zderzakami prawdopodobnie nasze krajowe?P.s. Te Panie to wszystkie pozajmowane?
-
Eno super
Była na zlocie może
sztuka Koreańska bo te z pomalowanymi zderzakami prawdopodobnie nasze krajowe?
P.s. Te Panie to
wszystkie pozajmowane?Panie pozajmowane, a Koreańskiego chyba żadnego nie było
-
czerwiec lipiec jak będzie ciepło i nie na godzinę tylko na cały dzień lub weekend, wóda woda grill !
-
czerwiec lipiec jak
będzie ciepło i nie na godzinę tylko na cały dzień lub weekend, wóda woda grill !Jak na razie stanęło na 15.06.2013, jak już będzie pewna data to na pewno nie zapomnę o tym tu wspomnieć
-
15 czerwca to ja mam własny ślub
możecie zorganizować jako część zlotu eskortę ślubną -
15 czerwca to ja
mam własny ślub
możecie
zorganizować jako część zlotu eskortę ślubnąA potem pojadą na wódkę, którą zarobią robiąc młodej parze ticową bramkę
-
Dobry pomysł z tą datą,dla mnie subiektywnie najlepiej byłaby data o terminie najlepszym do końca maja,może termin do połowy czerwca bo wyjazd mi się planuje za miedze i może być to bilet jednostronny.
To nie dobrze że pomału model koreański staje się rzadką scenografią naszego otoczenia,kolejny powód aby za tego mojego się wziąć.