SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
więc spota robimy w
niedziele (w końcu :P)
lista osób:
pudel + sheee
miechomiecho
slavo88
....
reszta osób
wpisywać się chętnychKurczę, no nie wiem...Lanos jeszcze nie ogarnięty(a kawałek drogi jest),natomiast Tico idzie do znajomego od dziś na poprawki blacharki
-
Kurde, szkoda, że niedziela, od poniedziałku w lublinie jestem
-
Kurde, szkoda, że
niedziela, od poniedziałku w lublinie jestemZawsze można przyjechać dzień wcześniej
-
więc jak ludziska z jutrem?
-
Kurczę, no nie
wiem...Lanos jeszcze nie ogarnięty(a kawałek drogi jest),natomiast Tico idzie do
znajomego od dziś na poprawki blacharkiJakby co - może mini-spocik w Rzeszowie? Ja na dużego spota niestety nie dam rady podjechać - jutro trzeci dzień Turnieju im. Strzelczyka a potem mam jeszcze trochę papierkowej roboty do zrobienia i jedyna opcja spotowa to szybki spocik z kawą lub czymś zimnym.
-
więc jak ludziska z
jutrem?Ja się piszę, nie wiem jak inni
-
ja też się pisze. więc w 3 osoby? czy znajdą się też inni chętni?
-
No i po spocie Ci, co nie byli, niech żałują Grill dopiero się zakończył, oby do następnego
-
właśnie
-
właśnie
Żałuję
Jednocześnie proponuję spocik w Rzeszowie Jutro (sobota) po południu? Komu pasuje?
-
-
dzień: 9 października 2011
godzina: 15:00
miejsce: "Karczma u Fela" http://www.u-fela.pl/organizowany jest spot z ogólnego forum daewoo oraz my Tico'maniacy. jest to zlot ogólny gdzie będą samochody nie tylko tico ale też np lanosy. zostało wybrane to miejsce abyśmy mogli wspólnie spotkać się w połowie drogi trasy Lublin-Zamość. z ogólnego forum daewoo na dzień dzisiejszy chętnych jest osób 6 które na 100% przyjadą.
osoby zainteresowane prosze o utowrzenie listy i wpisywanie się na nią. jeśli ktoś jest nie pewny czy będzie mógł pojawić się czy nie to proszę o zaznaczenie tego przy nicku.1.sheee
2.pudel89
3. ... -
rozumiem że nikt nie jest chętny? ok. to było moje pierwsze i ostatnie zaangażowanie w zorganizowanie jakiegokolwiek spotu w Lublinie. dziękuje. dobranoc.
-
rozumiem że nikt
nie jest chętny? ok. to było moje pierwsze i ostatnie zaangażowanie w zorganizowanie
jakiegokolwiek spotu w Lublinie. dziękuje. dobranoc.Nie ma co fochów strzelać Nie od dziś wiadomo, że grupa lubelska siłą integracji nie grzeszy
-
To co kochani moi - spocik jakiś w sobotę? Zbieram się pomału na Śląsk i chciałbym się jeszcze z Wami spotkać
Jeżeli nie jakieś wielkie grillowanie, to może chociaż szybka kawka (jak pogoda pozwoli - mrożona)?
-
1.sheee
2.pudel89
3.Piotrek_lbnJakoś ustawiamy się wcześniej w Lbn, np pod MCD przy Makro ?
-
To co kochani moi -
spocik jakiś w sobotę? Zbieram się pomału na Śląsk i chciałbym się jeszcze z Wami
spotkać
Jeżeli nie jakieś
wielkie grillowanie, to może chociaż szybka kawka (jak pogoda pozwoli - mrożona)?Wstępnie się piszę...pogoda raczej nie dopiszę
-
Wstępnie się
piszę...pogoda raczej nie dopiszęI jak? plany wyjaśnione?
-
I jak? plany
wyjaśnione?Od 14 jestem wolny
-
Od 14 jestem wolny
Super
No to spocik jutro - powiedzmy koło 17:30 - 18:00 może?