SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Słuchaj a może W Olimpie? W środku znaczy się, vide ten filmik z Tesco. Po co parking?
-
Proponuję i
zapraszam na spota, parking w Olimpie 2 piętro, godz 14-15Niestety nie zjawię się, niedzielę już mi rodzina zaplanowała.
-
Słuchaj a może
W Olimpie? W środku znaczy się, vide ten filmik z Tesco. Po co parking?Zbiórka na parkingu, a gdzie potem, to się zobaczy
-
Czy spot się odbył?
Jak było?(Nie mogłem przybyć, bo oglądałem garaż do kupienia. Gość spoza miasta, specjalnie się umówił i przyjechał po południu w niedzielę, żeby nieruchomość okazać.)
-
Czy spot się odbył?
Jak było?
(Nie mogłem
przybyć, bo oglądałem garaż do kupienia. Gość spoza miasta, specjalnie się umówił i
przyjechał po południu w niedzielę, żeby nieruchomość okazać.)Spot się odbył, ale w innym miejscu, ze względu na małe zainteresowanie
Obejrzeli klimę, pogadali
-
Rozumiem. Żałuję, że nie byłem - umówili mnie z gościem "poza mną", gdybym miał jego telefon, odwołałbym spotkanie i Wam potowarzyszył.
No i jak, będzie coś z tych lubelskich klimatyzacji? -
Keszakul, do tablicy Zdawaj relację
-
Na rozkaz!
A więc: wygląda na pierwszy rzut oka, że skraplacz, parownik, osuszacz i wszystkie złączki z oringami są w porządku. Szczelności domowymi sposobami i tak nie sprawdzę przecież - nie te ciśnienia. Nie wiem jak jest ze sprężarką - podejrzewam, że sporo chodziła na sucho, bez czynnika - w układzie pustki, ale! jak rozłączałem pierwszą złączkę przy osuszaczu to syknęło (zassało powietrze) więc to dobry znak
Co do przekładki - na razie wymontowałem przewody i skraplacz z osuszaczem. Sprężarka niestety została, ponieważ nie dałem rady odkręcic koła pasowego.
Szersza relacja (razem z manualem - w przygotowaniu, ze zdjęciami) w temacie klimy - co by nie spamowac tutaj
-
Spot się odbył, ale
w innym miejscu, ze względu na małe zainteresowanie
Obejrzeli klimę,
pogadaliSzkoda, że nie zajrzałem tu wcześniej . Chętnie bym wpadł.
-
Jako że mamy nowy rok,nowe cele,jesteśmy pewno bogatsi:) w doświadczenia i nie tylko,chciałbym zaproponować jak i zachęcić tych mniej jak i bardziej zdecydowanych czytelników/użytkowników forum/tiktaków do spotkania się w większym gronie zimową porą, ustalając termin styczeń-luty, dzień w zależności od największej dostępności użytkowników tego kącika.
Nie prowadzę rankingów ani sond kto gdzie pomieszkuje dlatego prosił bym ludzi którzy byli by wstępnie zdecydowani na takie większe spotkanie o podanie wolnych terminów wraz z dodaniem jaką odległość mogą przebyć aby na takie spotkanie trafić,pozwoli nam to na dobranie optymalnego(zadaszonego) miejsca spotkania.
Dziękuje i pozdrawiamxTOMASZx zgłasza chęć w miejscu do 200km od Kielc w każdym terminie(nie ma jak bezrobocie)
-
witam po dłuższej przerwie i mam pytanie, kiedy Lubelaki zbieracie się na spota?
-
hoho nie widziałem tego posta. Ale teraz to już bardziej latem termin.
A mnie pasuje cały czas bom też bezrobotny. I kilometry dla mnie też mało ważne więc może być daleko. -
witam po dłuższej
przerwie i mam pytanie, kiedy Lubelaki zbieracie się na spota?Może jak przyjdzie wiosna Bo na dzień dzisiejszy nawet z garażu nie mogę wyjechać
-
To ja też chcę
Ale fakt.. wiosna, ciepło być musi
Może do tego czasu mój wehikuł będzie w stanie pokonać więcej km bez ryzyka rozkraki -
To ja też chcę
Ale fakt.. wiosna,
ciepło być musi
Może do tego czasu
mój wehikuł będzie w stanie pokonać więcej km bez ryzyka rozkrakiZapraszamy Bo grupa lubelska cienko przędzie
-
No no no! Nieprawda!
-
No no no!
Nieprawda!Miechowi chyba chodziło, że w grupie Lubelskiej mało Pań jest
-
Miechowi chyba
chodziło, że w grupie Lubelskiej mało Pań jestMiałem na myśli całokształt
-
Może bym się i ja wybrał