SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Dzięki za spotkanie 🙂
-
Ja również dziękuję Kolegom, że poświęcili czas i przyjechali, pokonując przecież spory kawałek drogi. Spot odbył się w kameralnym gronie, ale bardzo fajnie było się spotkać po długim czasie od ostatniego spotkania.
@pacior - zapodasz fotkę gościa, któremu nie było dane wejść do Maca? ;-)
@drzonca - i jak daleko zajechałeś? Gdzie było tankowanie? :-) -
@leo napisał w SPOTY - 2 października 2022:
@drzonca - i jak daleko zajechałeś? Gdzie było tankowanie? :-)
W Jastkowie, zjechałem z S17 tam gdzie mówiłeś i bez problemu trafiłem. Za to potem nie chciałem się już cofać ze stacji do tego samego węzła tylko włączyłem gps i to chyba nie był dobry pomysł. Wyprowadził mnie wprawdzie już na S19 (a nie S17) i to po przejechaniu raptem kilku kilometrów, ale z tego jakieś 2 km kamienisto-błotnistą gruntówką. Powinienem Cię posłuchać i wrócić na S17.
-
-
Wygląda jak mysz, albo nornica.
Jak zwykle, albo mi nie pasuje, albo przegapiam ten wpis o spotach :/ Może jakieś migający baner u góry strony?
-
@piotrek9214 napisał w SPOTY - 2 października 2022:
Mnie niestety tym razem załatwiła gorączka :(
Współczuję. Szybkiego powrotu do zdrowia!
-
-
@pacior napisał w SPOTY - 2 października 2022:
@bpx33 @spinerr nie znacie się na dziennikarstwie. Tytuł filmu z myszą czy też nornicą nie byłby już tak interesujący 😝😝
Trza było napisać "Goła laska pod Makiem" to od razu miałbyś miliardy wyświetleń... XD
-
-
-
@leo napisał w SPOTY - 2 października 2022:
@drzonca No tak to właśnie z dżipiesami bywa. Mnie też kilka razy dziwnie prowadził. Jednak własna znajomość topografii zawsze lepsza, bo sprawdzona. ;-)
Szczególnie google maps potrafi ciekawe trasy wyznaczyć z czego bardzo się cieszę jadąc Musso 😉
-
@drzonca napisał w SPOTY - 2 października 2022:
Współczuję. Szybkiego powrotu do zdrowia!
Dziękuję ;) , do piątku jestem jeszcze na L4, ale już wracam do sił. Szkoda, bo chciałem wpaść Matizem, wysprzątałem, doczyściłem a o zdrowiu zapomniałem :/
-
@piotrek9214 Przyjedziesz następnym razem. ;-)
-
-
Wiosna przyszła, kiedy nowy spot robimy?
-
@drzonca napisał w SPOTY - 2 października 2022:
Wiosna przyszła, kiedy nowy spot robimy?
Właśnie. Też chętnie bym się z Wami spotkał... Jakie propozycje, stali bywalcy (i nie tylko)? :-)
-
-