SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ja piszę się obiema rękami. Przyjadę.
Pacior - czym przybędziesz? (Pytam, bo chętnie jeszcze raz Twojego tica obejrzę, :-) choć też ignisa ciekaw jestem. )@Piotrek9214 Oczywiście fajnie by było, gdyby słonko grzało, ale w razie czego... jest się pod czym schować.
-
-
Gdyby pogoda była kiepska to może byśmy znaleźli jakiś zadaszony parking itd, choć teraz przy niehandlowych niedzielach może być problem ;)
-
@Piotrek9214 Będzie dobra. Uwierz przeznaczeniu. :-)
-
Ja się zastanawiam czy przyjechać. Choć to dość daleko z Katowic.
Można? -
Ja się zastanawiam czy przyjechać. Choć to dość daleko z Katowic.
Można?Pewnie że można, @smisnykolo jeździł z Łodzi mając ponad 200km więc byłbyś od niego lepszy 😁
-
-
No termin troszkę nie odpowiada bo akurat jestem w Polsce i Inny program mam. Inaczej to bym się chyba wybrał ze Słowacji
-
Panowie, to już za 3 dni. Niedziela 19 maja, godz. 10.00.
Kto będzie?- Pacior
- Leo
- ...
-
@leo @Keszakul i @miechomiecho wspominali na FB że mogą się pojawić
-
Ja również będę, tylko nie wiem czy do niedzieli zdążę złożyć Tico, mam na to tylko 2 noce... najwyżej przewietrzę Matiza 😉
-
@Piotrek9214 Nooo, widać poważną robotę. :-)
-
Kurde, podjechałbym ale słabo z kasą stoję i do roboty mi nie starczy na gaz do końca miesiąca :/
-
Miałem tylko wymienić bak, skończyło się dodatkowo na wymianie czujnika, kompletu przewodów, naprawie podłużnicy ( konsekwencje uderzenia w tył), zeskrobałem całą konserwację, na to poszła farba antykorozyjna, baranek. Muszę jeszcze wszystko złożyć, z nowym bakiem są same problemy także czeka mnie sporo zabawy.
-
-
Ja się wybieram. Ale nie wiem czy dojadę na 10:00. Koło 11:00 pewno będę. Nie za późno?
-
-
Będę za 30 minut 😜
-
Ja już jestem, w tym miejscu gdzie ostatnio 😉
-
Właśnie dotarłem do domu 🙂 chyba rekordowo ten spot był najdłuższy, dla najwytrwalszych ponad 8 godzin 😁
Dzięki za spotkanie.