SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Panowie, trzeba się spotkać :)
Tradycyjnie proponuję spota przy S17 na MOP Markuszów Północ tak jak w poprzednich latach.
Z Warszawy to 150km, z Lublina 31 km, z Łodzi 231km :P
Spot jest dla wszystkich Złośnikowców i nie tylko :)
Jeżeli ktoś ma inną przyjazną kierowcom miejscówkę może ją zaproponować.Termin jaki proponuję to 19 maja, godzina 10.
Czekam na Wasze deklaracje, bo chciałbym jeszcze na fb dać informacje na temat spotkania. -
Mi jak najbardziej pasuje. Jeszcze kwestia pogody, jak na maj to dość słaba jest :/
-
Ja piszę się obiema rękami. Przyjadę.
Pacior - czym przybędziesz? (Pytam, bo chętnie jeszcze raz Twojego tica obejrzę, :-) choć też ignisa ciekaw jestem. )@Piotrek9214 Oczywiście fajnie by było, gdyby słonko grzało, ale w razie czego... jest się pod czym schować.
-
Gdyby pogoda była kiepska to może byśmy znaleźli jakiś zadaszony parking itd, choć teraz przy niehandlowych niedzielach może być problem ;)
-
@Piotrek9214 Będzie dobra. Uwierz przeznaczeniu. :-)
-
Ja również będę, tylko nie wiem czy do niedzieli zdążę złożyć Tico, mam na to tylko 2 noce... najwyżej przewietrzę Matiza 😉
-
@Piotrek9214 Nooo, widać poważną robotę. :-)
-
Miałem tylko wymienić bak, skończyło się dodatkowo na wymianie czujnika, kompletu przewodów, naprawie podłużnicy ( konsekwencje uderzenia w tył), zeskrobałem całą konserwację, na to poszła farba antykorozyjna, baranek. Muszę jeszcze wszystko złożyć, z nowym bakiem są same problemy także czeka mnie sporo zabawy.