SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ja też postaram się przyjechać 😉
-
Ja też wróciłem parę minut temu. Zostaliśmy jeszcze z Paciorem trochę, ale wiatr i chłód dawał się we znaki.
Jak zawsze - fajnie było Was zobaczyć i pogadać :-) . Następny raz pewnie na wiosnę.Piszcie, jak udało się Wam wrócić do domu. Ok. 16-stej ruch już był duży...
Ale wyprzedziłem ignisa - raz. A ignis mnie dwa razy (bo musiałem zjeżdżać z S-ki). :-) :-P@Piotrek9214 - na privie masz wiadomość o osiągach na LPG ze zdławieniem i bez zdławienia dolotu. Pacior może potwierdzić (wracaliśmy kawałek obok siebie). ;-)
-
Również dziękuję za spotkanie. Powrót przebiegł mi bardzo sprawnie, po 1h10 min byłem już w domu. Myślę że pogoda jak na tą porę roku dopisała, a co do wiatru to w Markuszowie zawsze wieje, niezależnie od pogody :P
-
@leo mi termin 4 lipca odpowiada.
Ale proponuję kosmetyczną zmianę na MOP w stronę Lublina Markuszów Południe. Byłem ostatnio tam dwa razy i jest fajny, mniej oklepany 😅
MOP Markuszów Południe
https://maps.app.goo.gl/KFTsnQvZzDXBSEb67 -
No to pięknie ;-). Na Was zawsze można liczyć. :-)
Mam nadzieję, że Jacowi także uda się dotrzeć...? Może zarezerwuje sobie ten termin w robocie?
A może jeszcze ktoś się zdecyduje?Druga strona trasy, czyli MOP Południe, jak najbardziej mi odpowiada. Czyli miejsce ustalone.
@drzonca i @pacior - Wy macie najdalej, więc proponujecie godzinę.
-
@pacior Dziesiąta jest ok. Zresztą dla mnie godzina dowolna, najwyżej wcześniej wstanę.
Może do spotu otworzą już obwodnicę Janowa w ciągu S19 to jeszcze kilka minut zaoszczędzę. Za rok mam nadzieję przejechać już całą S19, bez konieczności zjeżdżania na krajówki.