SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Parę lat temu często były spoty na Cargo w Wawie (jakoś tak raz w miesiącu chyba), lecz po wykruszeniu się "starej gwardii" imprezy te padły.
-
ja w swoim klubie spoty mam co 2 tygodnie
-
Staram się zorganizować śląski spot Tico
Miejsce: Katowice, parking IKEA.
Data: 6.04.2013
Godzina: 17.00Byłbyś ktoś chętny? Kilka osób z innego forum wyraziło już chęć spotkania się
-
Staram się
zorganizować śląski spot Tico
Miejsce: Katowice,
parking IKEA.
Godzina: 17.00
Byłbyś ktoś chętny?
Kilka osób z innego forum wyraziło już chęć spotkania sięJa owszem
Wstyd moim złomiaczem się pokazywać na zlocie gdzie się pojawią pewnie same odpicowane Tikacze ale cóż. Tylko ostatecznie odpowiem jak dostanę grafik do łap czy czasem szef nie zaplanował mi jakiejś pracy. -
Staram się
zorganizować śląski spot Tico
Miejsce: Katowice,
parking IKEA.
Godzina: 17.00
Byłbyś ktoś chętny?
Kilka osób z innego forum wyraziło już chęć spotkania sięO żesz!! W końcu cosik u Nas Ja się piszę jak najbardziej!!
-
A może jest ktoś z okolic Kujawsko-Pomorskiego?? Można było by wyprawić jakiś mały zlocik
-
VarieDei oraz maku25 serdecznie zapraszam
Innych oczywiście też zapraszamJeżeli cokolwiek miało by się zmienić to będę informować, ale wygląda na to że spot wypali
-
Może nawet i ja przyjadę
Mimo, że jeżdżę teraz Rezzo, Tico wciąż jest i narzeczonym nim śmiga
Na jednym zlocie w Katowicach już byłem...
teraz tico wygląda troszkę gorzej, rdza się pojawiła -
Może nawet i ja
przyjadę
Mimo, że jeżdżę
teraz Rezzo, Tico wciąż jest i narzeczonym nim śmiga
Na jednym zlocie w
Katowicach już byłem...
teraz tico wygląda
troszkę gorzej, rdza się pojawiła.. e tam nawet na lawecie, to i tak bym przyjechał ;D heh
-
Kyrieelejson już w pracy kombinowałam żeby się zamienić z kimś bo 5go wypadała mi dniówka od 7 do 19, opracowałam mistery plan jak tu biednego Tomasza urobić a tu się okazuje, że zlot jest 6go niepotrzebnie się do niego uśmiechałam
Jak nic nie pokrzyżuje planów to będę
tylko co się robi na takich zlotach ??? -
Lepiej nie pytaj, bo jeszcze zrezygnujesz...
-
Lepiej nie pytaj,
bo jeszcze zrezygnujesz...Nie strasz, nie strasz bo się ...
Tak się po prostu zastanawiam jakie oblicze mam przywdziać na tę okoliczność -
Nie strasz, nie
strasz bo się ...
Tak się po prostu
zastanawiam jakie oblicze mam przywdziać na tę okoliczność.. o ile mogę coś doradzić.. to jak najbardziej naturalne ;D ..
..ciekawe ilu Nas się zjawi.. -
.. o ile mogę coś
doradzić.. to jak najbardziej naturalne ;D ..
..ciekawe ilu Nas
się zjawi..A dziękuję, co prawda każdy wg siebie jest "naturalny".. a wiadomo jak to nieraz bywa.
Ja nie pytam czy mam się odstroić jak na pierwszą randkę.
Tylko co się robi, grzebiecie sobie Panowie w Tikaczach, gadacie o gaźnikach czy nie wiem.. palicie gumy, rzucacie wycieraczkami, żujecie opony na czas ..?Apropo rzucania wycieraczkami...
ostatnio włączam coby zetrzeć śniegowy puszek z szyby.. wycieraczki sru, sru... drugi omiot sru- i w tym momencie prawa wycieraczka wykonała takie akrobacje, ze mam zbyt mały zasób słownictwa by to wyrazić, sru i trzeci omiot, wycieraczki w górę sru i prawa szybuje w śniegową górkę obok pojazdu.
Takie rzeczy to tylko u mnie
Zebrałam ją, przymocowałam na słowo honoru i wystartowałam bo jak zwykle mi się spieszyło -
A dziękuję, co
prawda każdy wg siebie jest "naturalny".. a wiadomo jak to nieraz bywa.
Ja nie pytam czy
mam się odstroić jak na pierwszą randkę.
Tylko co się robi,
grzebiecie sobie Panowie w Tikaczach, gadacie o gaźnikach czy nie wiem.. palicie
gumy, rzucacie wycieraczkami, żujecie opony na czas ..?Nie wiem jakie zwyczaje panują na spotach Tico ale jeśli takie jak na każdych innych to po prostu stoi się i gada, niekoniecznie na tematy motoryzacyjne, ew. jak się zrobi zimno jedzie gdzieś usiąść
Apropo rzucania
wycieraczkami...
ostatnio włączam
coby zetrzeć śniegowy puszek z szyby.. wycieraczki sru, sru... drugi omiot sru- i w
tym momencie prawa wycieraczka wykonała takie akrobacje, ze mam zbyt mały zasób
słownictwa by to wyrazić, sru i trzeci omiot, wycieraczki w górę sru i prawa szybuje
w śniegową górkę obok pojazdu.
Takie rzeczy to
tylko u mnie
Zebrałam ją,
przymocowałam na słowo honoru i wystartowałam bo jak zwykle mi się spieszyłoKocham jak kobieta opowiada coś co się stało w jej aucie
-
Kocham jak kobieta
opowiada coś co się stało w jej aucieA najczęściej wtedy pada "coś", "takie to", "taki dynks", "no wiesz", "to co jest obok tego okrągłego" a facet jest od tego, że musi wiedzieć i niech mu czacha dymi
No dobra Panowie...
mężczyźni mi się chłodzą, wódka się grzeje..
a to nie tak miało być
póki coś da się naprawić to lecę
Miłego wieczoru. -
A najczęściej wtedy
pada "coś", "takie to", "taki dynks", "no wiesz", "to co jest obok tego okrągłego"
a facet jest od tego, że musi wiedzieć i niech mu czacha dymiTo jak już i tak offtopujemy to podzielę się swoją historią. Pewnego razu żona mówi mi, że trzeba w jej aucie zmienić wycieraczki. Myślę sobie niedawno zmieniane ale może gdzieś przymarzły i się podarły. Dla uściślenia pytam się czy tylko jedną, na co ona mi odpowiada że obie, a najlepiej to cztery. Trochę zglupiałem bo myślałem że do czterech umiem liczyć, a wycieraczki mam trzy i pytam się gdzie jest ta czwarta. Dowiaduję się że przecież z tyłu i żona patrzy na mnie jak na kosmitę. Zgłupiałem do reszty i dalej pytam czemu właściwie chce te wycieraczki wymieniać, na co ona odpowiada że już są nieestetyczne. Dopiero wtedy załapałem o co jej chodzi i obiecałem, że kupię nowe dywaniki.
-
Niezłe. Nie ma to jak dobry homonim.
-
Dla mnie też są to wycieraczki
-
ja pierdziele,szcza iłem sie :D:D:D:D:D, lol ,wycieraczki taka przed wejście z klatki do domu :D:D.
hehehehe dobre