SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Wstępnie się zapisuję
-
ej no ale zróbmy coś całodniowego, to bym przyjechał od rana do wieczora, poza tym trzeba lampy przednie u mnie zmienić to chwilę się zejdzie.
-
byłbym zainteresowany
-
Niedziela 22 maja, godz. 15.00.
Co Koledzy na to?A z Polo przyjmniecie na spota
Akurat mam nocke wiec 15 to trochę późno. Tak o 12-13 bardziej by mi pasowało.
-
ej no ale zróbmy
coś całodniowego, to bym przyjechał od rana do wieczora, poza tym trzeba lampy
przednie u mnie zmienić to chwilę się zejdzie.Hmm, nic nie stoi na przeszkodzie. Możemy się ustawić wcześniej.
Np. o 11-tej, żebyś o ludzkiej porze mógł wyjechać? Pacior też by się wyspał.
Na wymianę reflektorów czasu wystarczy (chyba). -
No i mi wcześniejsza godzina odpowiada byle tico dotrwało
-
Moje tico dziś mnie zaskoczyło. Pękł mi pasek alternatora 40 km od domu Przyczyniła się pewnie też i prędkość 120km/h. Był to chiński wyrób, który dostałem w gratisie przy zakupie innych części. Co mnie podkusiło, żeby to montować...
Pozytywne jest to, że tikacz wrócił o własnych siłach, bez ładowania 40 km do domu. Jutro zakup paska. A miałem w planach w najbliższym tygodniu wymianę Teraz będzie montaż
-
Moje tico dziś mnie
zaskoczyło. Pękł mi pasek alternatora 40 km od domu Pduży przebieg miał ten pasek?
-
Chyba tak Właśnie sprawdziłem i miał 70-75 tys. przebiegu, wymieniany 17.08.2013 Zleciał ten czas w mgnieniu oka
-
Chyba tak
Właśnie sprawdziłem i miał 70-75 tys. przebieguu mnie po 20kkm pasek już do niczego się nie nadaje, ale to pewnie winna któregoś z kół, ogólnie tico w takim stanie że mogę na zlot nie dojechać ale o tym w swoim czasie
-
Nadejszła wiosna,
przyjemniej się jeździ... czas się spotkać.
Proponuję spota
ticowego, za tydzień, w tym samym miejscu, co przed rokiem - pod Lublinem na S17,
McDonald na dwupasmówce w stronę Warszawy. Niedziela 22 maja, godz. 15.00.
Co Koledzy na to?Panowie, coś postanowione? Pogoda ładna się zapowiada
-
Namawiałem Slavo na ypsie, ale zniknął...
Jeśli się nie odezwie w sprawie zmian, pozostaje ostatnia propozycja:
czas: niedziela 22 maja, godz. 11.00
miejsce: okolice Lublina, dwupasmówka S17 w stronę Warszawy, parking pod McDonaldem (nazywa się to bodajże "MOP Markuszów").Kto będzie?
1. Leo -
Miecho (choć niekoniecznie o tej godzinie )
-
Kto będzie?
1. Leo
2. Miecho
3. Pacior -
Kto będzie?
1. Leo
2. Miecho
3. Pacior
4. smisny -
Jaco?
Niestety mnie nie będzie.
-
Niestety mnie nie
będzie.szkoda..
ja zabieram ze sobą lampkę stroboskopową i miernik do pomiaru kompresji, jak kto będzie chciał to pomierzymy
jak są jacyś chętni, nawet nie angażujący się w forum na co dzień to też zapraszamy
-