SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
P.S
Pod koniec
października coś pomyślimy o spocie na RzeJak najbardziej
Ps. Super spocik, fajnie że pogoda Wam dopisała
No i jakie super bolidy
I właściciele też oczywiście, Leo super kolor autka
No i te lampy, no no -
Żałuję koledzy, że nie dojechałem.
Trochę mi się plany zmieniły pod koniec tygodnia i w sobotę również swoje urodzinki zorganizowałem, razem z koleżanką (faktycznie obchodzę dzisiaj), ale kto by przyszedł w poniedziałek, więc zrobiłem też w sobotę.
Nie zapiłem aż tak, żeby nie móc jechać, ale troszkę posiedzieliśmy i spałem w niedzielę do 10 - tej. Byłem bardzo zmęczony i nie chcąc ryzykować zaśnięcia, gdzieś na trasie z bólem serca zdecydowałem pozostać w domu i odpoczywać.
Z wami tak szybko czas zawsze mija i tyle doświadczeń, miedzy sobą można wymienić, ach...
Może się uda spotkać następnym razem
-
I właściciele też
oczywiście, Leo super kolor autka
No i te lampy, no noDzięki.
Lampy się przydają, pożyteczne urządzenia. -
Trochę mi się plany
zmieniły pod koniec tygodnia i w sobotę również swoje urodzinki zorganizowałem,
razem z koleżanką (faktycznie obchodzę dzisiaj),No, więc wszystkiego najlepszego! Oby Ci się...
Byłem bardzo zmęczony i nie chcąc ryzykować zaśnięcia, gdzieś na trasie z bólem
serca zdecydowałem pozostać w domu i odpoczywać.Jasna sprawa, nie ma sensu ryzykować.
Może się uda
spotkać następnym razemJasne, liczymy na Ciebie.
-
Fajnie się ogląda takie posty, z Wrocławia to tylko my i kolega Słowik spotykamy się raz na jakiś czas + Lars, z tym, że tico posiada wyłącznie ten ostatni...
-
Fajnie się ogląda
takie posty, z Wrocławia to tylko my i kolega Słowik spotykamy się raz na jakiś czas- Lars, z tym, że tico posiada wyłącznie ten ostatni...
Niewiele stoi na przeszkodzie, aby ten stan rzeczy zmienić...
Ale to temat już nie na ten kącik... -
No, więc wszystkiego najlepszego! Oby Ci się...
Dzięki leo.
-
Wkońcu się pojawiłem . Miło było poznać na żywo ludzi z forum.
-
szkoda,ze przegapilem spota, ale urwanie glowy ostatnio mam. moze nastepnym razem sie mi uda
-
No jasne. Oczywiście zapraszamy, czymkolwiek podjedziesz.
-
Z uwagi na ostatnią posuchę w temacie spotów (tylko w RZE i LBL coś się dzieje)chciałem zaprosić wszystkich na kolejny spot w Rzeszowie.
Termin to:
30.10.10
Miejscówka:
Wstępnie parking E.Leclerc w okolicy wjazdu od ul. Armii Krajowej
W zależności od pogody miejscówka może się jeszcze zmienić
Wszystkich chętnych zapraszam na spocik
Kto zawita? -
Ja na 90% sie pojawie
-
Kto zawita?
Co prawda dzisiaj z RZ do SJ wróciłem (czy też biorąc średnią czasu przebywania w tych dwóch miastach za ostatnie kilka miesięcy - wyjechałem do SJ ), ale za kilka dni powinienem być w RZ znowu i chętnie na spocik wpadnę - aczkolwiek pożyczonym autem, bo Matiz stacjonuje w SJ.
-
Co prawda dzisiaj z
RZ do SJ wróciłem (czy też biorąc średnią czasu przebywania w tych dwóch miastach za
ostatnie kilka miesięcy - wyjechałem do SJ ), ale za kilka dni powinienem być w
RZ znowu i chętnie na spocik wpadnę - aczkolwiek pożyczonym autem, bo Matiz
stacjonuje w SJ.Zapraszamy
-
Ewentualnie może blaszaka jakiegoś przyciągnę W końcu pod marketem powinienem się zmieścić Może zakłady zrobimy, czy Tico wejdzie do bagażnika auta, które do dzisiaj według prawa podatkowego było 3-miejscową osobówką ze stosunkowo ogromnym bagażnikiem
-
Ewentualnie może
blaszaka jakiegoś przyciągnę W końcu pod marketem powinienem się zmieścić Może
zakłady zrobimy, czy Tico wejdzie do bagażnika auta, które do dzisiaj według prawa
podatkowego było 3-miejscową osobówką ze stosunkowo ogromnym bagażnikiemZajeżdżaj czymkolwiek
Parking jest duuuużyyyy -
Kto zawita?
Wstępnie się piszę, jak wyjdzie zobaczymy
Będę chciał się zjawić -
30.10.10
Dziwnie wygląda ta data... W sumie 50...
Kto zawita?
Biorę pod uwagę przyjazd, tymczasem na 50%.
A "mogę być" innym autem i ew. z kimś jeszcze? -
Kto zawita?
Jeżeli nic mi nie wypadnie to postaram się być.
-
Dziwnie wygląda ta
data... W sumie 50...Data jak data
Biorę pod uwagę
przyjazd, tymczasem na 50%.No miło byłoby gdybyś się zjawił...zawsze większa ekipa.
Zaskoczyłeś mnie teraz bo się nie spodziewałem CiebieA "mogę być" innym
autem i ew. z kimś jeszcze?Pewnie że tak,nikt się nie pogniewa że jesteś innym autem i z kimś