SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ja jednak odpadam, wesele mi się przedłużyło do tygodnia i siedzę tu do końca tyg.
-
a u mnie jeszcze nie wiedzą, czy robić imprezę 16 czy 17 maja
bo rozumiem że reflektujecie Panowie na 17 maj?
ps. to nie moje wesele ;P
-
jak tak dalej pójdzie to 24 maj będzie terminem.
-
Tak, 17-go - niedziela się sprawdzała do tej pory jako dobry dzień na takie imprezy.
-
Ja jednak odpadam,
wesele mi się przedłużyło do tygodnia i siedzę tu do końca tyg.Widziałem załącznik... Cholera, lekko nie jest - współczuję...
-
Widziałem
załącznik... Cholera, lekko nie jest - współczuję...5 dzień okazał się odwykiem dla wszystkich - nikt nawet nie chce dzisiaj piwa
-
No to - kto się pisze na spota lubelskiego - pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę Warszawy? Niedziela 17-go maja, godz. 15.00 - trochę wcześniej (żebyśmy mieli trochę czasu i nie wracali do domów zbyt późno).
1. leo
2. ... -
2. Miecho
-
Miecho - wrzuć moje uszczelki do samochodu.
-
No to - kto się
pisze na spota lubelskiego - pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę
Warszawy? Niedziela 17-go maja, godz. 15.00 - trochę wcześniej (żebyśmy mieli trochę
czasu i nie wracali do domów zbyt późno).
1. leo
2. ...3. Pacior
Na zachętę za uczestnictwo będę rozdawał nófki popielniczki
-
No to - kto się
pisze na spota lubelskiego - pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę
Warszawy? Niedziela 17-go maja, godz. 15.00 - trochę wcześniej (żebyśmy mieli trochę
czasu i nie wracali do domów zbyt późno).
1. leo
2. Miecho
3. Pacior4. Jaco-
-
No to - kto się
czasu i nie wracali do domów zbyt późno).Dla mnie jakaś mapka i koordynaty do gpsa by się przydały.
-
Dla mnie jakaś
mapka i koordynaty do gpsa by się przydały.Chyba o ten chodzi.
Albo tu: Łany 31B Markuszów
-
https://www.google.pl/maps/place/McDonald's/@51.2486039,22.5293149,13z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x8cb0519fda3daae1
Chyba o ten chodzi.
Albo tu: Łany 31B
Markuszówmnie by bardziej pasował ten Markuszów bo jadę na Nałęczów
choć wybrzydzał nie będę -
mnie by bardziej
pasował ten Markuszów bo jadę na Nałęczów
choć wybrzydzał nie
będęleo napisał że ,,pod Lublinem na S17, McDonald na dwupasmówce w stronę Warszawy?,, więc myślę że to o tego McDonald chodzi.
Zapewne napisze o tym.
-
Ja zrozumiałem, że chodzi o ten:
-
Ja zrozumiałem, że chodzi o ten:
macKmiotTak, o ten (chyba)... Ogólnie jest tak: jadąc dwupasmówką, która zaczyna się za Żyrzynem, a kończy w Lublinie, w pewnym miejscu widać Mc po jednej stronie oraz po drugiej stronie. To jest jedyny punkt z McDonaldami... więc jeśli to miejsce określone jest jako "MOP Markuszów", to zapewne jest to. Ogólnie Markuszów to miejscowość na starej trasie do Lublina.
Czyli chodzi o to miejsce na mapce Miecha, ten Mc na dole (w stronę Wawy). -
Pracuję do 16
-
Nic się nie da zrobić?
-
Może następnym razem...