SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ja się standardowo
piszę, proszę tylko o przybycie o czasie, bo nie znam zbytnio ekipy i jak nie widzę
nikogo znajomego, to po prostu spadam do domuJeżeli będzie Santek, srebrny Lanos, Corolka / niebiesiutkie Alto - atakuj
-
Niedziela coraz bliżej - to co ze spotem? 17:00 tam gdzie zawsze czy inna godzina?
-
Ja bym się w niedzielę pisał na spota, ale koło 16:00, bo akurat bym wychodził z zajęć to bym wstąpił.
-
o siema adaś, jak możesz na 16, to ja proponuje 16, dawno sie nie widzieliśmy
btw wyślij mi swoj tel na pw, bo nie mam.
-
To niech będzie 16, w niedzielę 6 listopada tam gdzie zawsze pod LeClercem. Zgłaszać udział!
-
To niech będzie 16,
w niedzielę 6 listopada tam gdzie zawsze pod LeClercem. Zgłaszać udział! -
Witam wszystkich, z racji tego ze spota podkarpackiego na forum suzuki nie udało się zorganizować, chciałem zapytać czy może dołączyć do was czerwone gti?
Tylko nie wiem jeszcze czy w ta niedziele się uda bo nie wiem o której skończę zajęcia.
Ale jak nie jutro to kiedy indziej. -
Pewnie że zapraszamy!
-
No to ja po zajęciach koło 16 się pojawię
-
No to ja po zajęciach koło 16 się pojawię
"Typowe" spotowe auta są na fotkach powyżej Jakby co - atakuj
-
Krótka fotorelacja - niestety jakość fotek jest taka, jak widać, ale jak na warunki nocne i aparat w komórce chyba nie jest źle:
Teraz nikt już nie powie, że Slavo88 nie ma zlosnikia na samochodzie
Udało się (częściowo) wykorzystać oświetlenie placu pod centrum handlowym i zrobić kilka fotek grupowych:
A teraz pora na fotki w parach
I na deser nasz uciekinier - niestety - nie mieliśmy jeszcze sztucznego oświetlenia
Dzięki za przybycie i do następnego spotkania
-
tak z ciekawości, kolportuje ktoś te zlosnikiowe nalepki? Bo też bym se nalepił
-
tak z ciekawości, kolportuje ktoś te zlosnikiowe nalepki? Bo też bym se nalepił
Z tego, co widzę, to nie są zlosnikiowe nalepki, a AK
-
to nie są zlosnikiowe nalepki, a AK
Dokładnie tak. Złośniki AK da się załatwić - mam czasem dostęp do drukowanych (niestety - nie mam wycinanych - warstwowych) - ten z prawej strony u Slavo88 to właśnie "mój".
-
Jestem (zgodnie z zapowiedziami) w Lublinie - najprawdopodobniej do środowego popołudnia, więc może jutro byśmy jakiś spocik skręcili? Jeden chętny jest, aczkolwiek zdrówko ma nadszarpnięte lekko, więc proponuję spota "ciepłego" - w sensie klasycznym, czyli porzucamy samochody i siadamy przy czymś ciepłym do picia
Miejscówki nie zaproponuję, bo Lublina kompletnie nie znam - aczkolwiek jeżeli mniej więcej powiecie w którą stronę jechać, to dojadę
-
Jestem (zgodnie z
zapowiedziami) w Lublinie - najprawdopodobniej do środowego popołudnia, więc może
jutro byśmy jakiś spocik skręcili? Jeden chętny jest, aczkolwiek zdrówko ma
nadszarpnięte lekko, więc proponuję spota "ciepłego" - w sensie klasycznym, czyli
porzucamy samochody i siadamy przy czymś ciepłym do picia
Miejscówki nie
zaproponuję, bo Lublina kompletnie nie znam - aczkolwiek jeżeli mniej więcej
powiecie w którą stronę jechać, to dojadęJa nie obiecuję, że przyjadę, bo na tygodniu jestem zabiegany, ale na spota mogę zaproponować galerię Olimp
-
Ja nie obiecuję, że
przyjadę, bo na tygodniu jestem zabiegany, ale na spota mogę zaproponować galerię
OlimpWychodzi na to, że termin (tzn. godzinę) mamy bardzo elastyczny - ja się nigdzie nie wybieram, Piotrek_lbn jak będzie zdrowy to też poza spotem nie... Dostosujemy się
-
NO dobra chłopaki (i dziewczyny) - dzisiaj ostatnia szansa Jeżeli ktoś nie pracuje, albo pracuje i jeździ po mieście - koło 11:00 w okolicach UMCS-u się spotykamy (na razie w 2 osoby)
-
Dawno nic się nie działo
Może coś zaplanujemy na przyszły weekend 14.01.12(sobota popołudnie))?
Tico wróciło w końcu
Miejscówka ta co zwykle
Pisze się ktoś? -
Dawno nic się nie
działo
Może coś
zaplanujemy na przyszły weekend 14.01.12(sobota popołudnie))?
Tico wróciło w
końcu
Miejscówka ta co
zwykle
Pisze się ktoś?Ja na 90% będę mógł się stawić w okolicy 15:10
Zachęcam nowych userów do spotkania