SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Trochę mały odzew,a
w dodatku pogoda nie sprzyjająca także chyba przełożymy spotTo co - może jutro spocik zrobimy? Pogoda co prawda taka sobie, ale kawę można pod dachem wypić i jakieś deszczowe fotki zrobić
-
Chętnie zjawiłbym się, ale jutro mam czas tylko między 17 a 19 - jeżeli gdzieś w tych godzinach to chętnie.
-
Witam a może by tak zrobić spot podczas weekendu majowego w Rzeszowie??Np na podpromiu albo przy okazji jakiejś wystawy lub targów??
-
kisze się w domu w tym czasie, mogę wpaść.
-
Chętnie zjawiłbym
się, ale jutro mam czas tylko między 17 a 19 - jeżeli gdzieś w tych godzinach to
chętnie.Mi pasuje
-
Ja potwierdzę jutro
do 12.00. Mam trochę na głowie ostatnio i nie jestem w stanie obiecać na 100% w tej
chwili, że będę. A ktoś jeszcze chętny?Ja nie dam rady, zarobiony jestem.
-
To 17:00 stałe miejsce? (E.Leclerc jakby ktoś nie wiedział a chciał się przyłączyć )
-
Super.
-
Widzę, że chętnych brak, do tego pogoda niezbyt zachęca
-
Zapraszam na spota do Gdańska organizowanego przez daewooforum.pl
18.05.2012 ERGO ARENA GDAŃSK - parking godzina 18:30
Link do tematu: KLIKKtoś chętny?
-
A może by tak jakiegoś spota zrobić w Rzeszowie w najbliższą niedzielę? Słyszałem, że warto pójść na tor cartingowy - ten największy w mieście No i może jakiś grill?
-
A może by tak
jakiegoś spota zrobić w Rzeszowie w najbliższą niedzielę? Słyszałem, że warto
pójść na tor cartingowy - ten największy w mieście No i może jakiś grill?Słyszałem że na tym ICF jest wąsko
Byłem na Reskarcie i tam pośmigałem...Tam mi się podobało
Można by coś pomyśleć
Pośmigać ,pogrilować i pospotować się -
Chyba chodziło o dzisiejszą niedzielę? Myślałem że nie wyrobie ze szkołą więc się nie odzywałem, ale jeśli coś dziś z tego wyjdzie to nie mówię nie
-
Chyba chodziło o
dzisiejszą niedzielę? Myślałem że nie wyrobie ze szkołą więc się nie odzywałem, ale
jeśli coś dziś z tego wyjdzie to nie mówię nieJednak nie wyszło i qpa Następnym razem niech proponuje grupa podkarpacka
-
Jednak nie wyszło i
qpa Następnym razem niech proponuje grupa podkarpackaZa późne info
-
Pisze się ktoś? Wracam z dzikich stron w środę, więc tak "z marszu" może spota zrobimy
-
Jak w tytule
Zapraszam
-
Czemu tak w ostatniej chwili? Postaram się wpaść na moment.
-
Czemu tak w ostatniej chwili? Postaram się wpaść na moment.
Zapomniałem o zlosnikiu Na AK ostatnimi czasy się umawialiśmy no i duża część wspólna obu kącików jest
No a spocik był - fotki wrzucę jutro dopiero, bo w Rzeszowie byłem bez kabelka do "aparatu" a do Jaworzna przyjechałem przed kilkoma godzinami dopiero
-
Proponuję i zapraszam na spota, parking w Olimpie 2 piętro, godz 14-15